Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Bennem van a hiba ha elégedett...

Bennem van a hiba ha elégedett vagyok az életemmel Magyarországon?

Figyelt kérdés

300.000Ft-os targoncás nettó fizetésemből élek 51m2-es panellakásomban, nincs hitelem viszont van kocsim, és évente egyszer mindig valahol Európában nyaralok. Igaz spórolok ahol tudok, de ezt nem tragédiaként élem meg.

Csak mostanában úgy érzem magam mintha én lennék aki szembe megy az autópályán, mert munkatársak, családtagok, ismerősök folyamatosan panaszkodnak, hogy húznak külföldre, mert Magyarország élhetetlen, húznak külföldre, mert ott milyen jó.

2022. okt. 1. 22:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj, már eleve a többségnél sokkal-sokkal jobban állsz a terhermentes ingatlannal. Ha ez nem lenne, radikálisan megváltozna az álláspontod. Ha neked így jó, lelked rajta. De neked se legyen gond, ha valaki ennél többre, jobbra vágyik
2022. okt. 2. 08:49
 12/17 anonim ***** válasza:
36%
7es úgy értettem, hogy a külföldre kiment magyarok se élnek jobban. Sokan diplomával évekig aljamunkát végeznek, épp hogy kijönnek a fizuból, idegenekel laknak együtt, de jaj de jó külföldön van.
2022. okt. 2. 09:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
10# kevés? De sok milliomos van itt én 600 ezret keresek a honvédségnél altisztként az se jó mi? Idióta
2022. okt. 3. 10:25
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
Első vagyok, hogy hogy mi köze a kérdéshez? Azért mert ezt az életszínvonalat Németországban egy kényelmes 9-5 H-P ottani minimálbéres munkával meg tudod teremteni
2022. okt. 3. 17:09
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
14# de kérlek ne németet hozzuk már ide Lengyelország, Románia, Szlovákia, Csehország , sőt Olaszország stb stb stb jobb mint itt (kivéve Románia)
2022. okt. 3. 17:57
 16/17 anonim ***** válasza:
De nem jobb és bőven nem annyi mint németbe ezeken a helyeken
2022. okt. 3. 17:57
 17/17 anonim ***** válasza:
5%
Az életemmel én is elégedett vagyok, az állam által biztosított körülményekkel már kevésbé.
2022. okt. 4. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!