Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehet leállítani...

Hogyan lehet leállítani azokat akik keretlenül akarnak adni bármit pl gyümölcs kaja egyebek, de elutasítom, és akkor még nekik áll feljebb bosszulnak szemétkednek utána?

Figyelt kérdés

Nem kértem, nincs rá szükségem, felesleges nyűg is a nyakamba.

Es kiforgatják ellenem az egészet

Hogyan lehet ezt megoldani veszeledés nélkül hogy ezért ne ártsanak nekem?

#humánusan elutasitani
2022. szept. 17. 15:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Te nagyon félreértettél valamit. A kérdező párja NEM VERI meg, ha nem eszi meg a fagyit.

A felverés és a megverés két külön fogalom. A kérdező FELverést írt.

Remélem nem kell elmagyarázni, hogy mi a kettő között a különbség.

2022. szept. 18. 09:53
 12/13 anonim ***** válasza:

"En aludni akartam! De ő kőtelezett a fagyievésre mert az csak frissen jo."

"Aztan nem egyszer forgat ki ilyeneket hogy ő jo szivvel hozta én meg ilyeneket csinalok vele."

"Alszol felébreszt aludni szeretnél! Étvágyad sincs.es még veszekedést is kapsz. Ezzel vagy felverve éjszaka."

Szerinted ez normális viselkedés egy partnertöl? Mert szerintem nem, böven jellemzi a bántalmazó kapcsolatot!

2022. szept. 18. 10:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Zsák a foltját megtalálta, most mi van? Egyikőjük se százas, se a kérdező, se a párja.

2022. szept. 18. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!