EL mehetek prostihoz, ha arra vágyom, hogy végre legyen kit hosszabban megölelni vagy valakihez bújni?
nem, nyilván nem.
Viszont ez nem zavarna, ha kövér a nő.
fúj.
mi a fsz értelme lenne ennek? csak a megcsúfolása a tényleges emberi kapcsolatokank, kötelékeknek.
Egy prosti simán elvállal ilyet. Nagyon sok prosti szeret foglalkozni a vendégek lelki állapotával. De azért pénzt vigyél.
Nekem volt egy srác, akinél hamar kiderült, hogy nincs is nála lóvé, azért megkérdezte nincs-e kedvem beszélgetni, hogy legközelebb mehessen az ungabunga. Belementem. Elkezdte mondani, hogy ő barátnőt keres igazából azért van itt stb. Komolyan így volt, nem viccelek!!!! Itt fel álltam és kitessékeltem, de azért még az ajtóban megkérdezte, hogy ha már úgyis szeretem ha nyalnak, akkor ne nyaljon-e ki. Persze teljesen ingyen!!!! Kellemetlen volt nagyon. Talán az ilyen pillanatok miatt kezdtem el inkább vállalkozni és normális munkát végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!