Lehet jó megérzés ha nem tudom valakiről hogy hol lakik mert nem sikerült itt kapcsolatba lépnem vele, de mikor rágondolok a válaszára akkor mindig Nagyvárad nevű város ugrik be róla. Létezik, hogyha mindig az ugrott be hogy tényleg ott lakhat?
Figyelt kérdés
Nem értem miért pont Nagyvárad mondtam gondolok egy városra vele kapcsolatban és rögtön Nagyvárad ugrott be évek óta az ugrik be, általában nem csalnak a megérzéseim....2022. szept. 7. 15:49
1/3 A kérdező kommentje:
Írtam neki privátot de nem válaszolt mondjuk 2013 ban írta azt a választ egy kérdésre ami tetszett és ki akarom deríteni hogy legalább azt hogy hogy hívják azt az embert és hogy hol lakik. Sose volt még velem ilyen. Nem lehet véletlen hogy jó pár éve( 2018-ban mikor felfedeztem a válaszát) azóta arról álmodozom hogy bárcsak ismerhetném őt. Nem értem miért. De valahogy meg kell ismernem.
2022. szept. 7. 15:52
2/3 anonim válasza:
Sikerült azóta elérni? Valószínüleg màr nem használja a fiókját
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült....MéG!!
2023. jan. 4. 06:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!