Titeket hányan terrorizáltak, vagy nyomorgattak mások életetekben?
Figyelt kérdés
Engem már túl sokan, nagyon megváltoztam az évek alatt. Fiatalon sokan mondták, maradjak olyan mindig, amilyen akkor voltam. Nem sok maradt akkori önmagamból. Most már szinte senkiben sem bízom.2022. szept. 6. 17:58
1/6 anonim válasza:
Minden ember szinte akivel életemben találkoztam
2/6 anonim válasza:
Engem is szinte mindenki, a családom, azokat akik a barátomnak hittem, szerelmek, osztálytársak, munkatársak. Ha létezik egy isten aki céllal teremt embereket, az én létezésem célja az lehet, hogy mások kiélhessék rajtam a szadista vágyaikat. Már nem bízok senkiben és elutasítok minden közeledést.
3/6 A kérdező kommentje:
Kívánok nektek minden szépet, boldogságot, életörömöt, szeretetet, békét, egészséget, megnyugvást, elég pénzt, biztonságot, könyörületet, és elfogadást, tiszta szívből! Isten vigyázzon rátok, és rám!
2022. szept. 16. 15:32
4/6 anonim válasza:
Kettes vagyok. Én is kívánom neked, kérdező. Kedves vagy.
5/6 anonim válasza:
Sajnos engem is a csalàdom, munkatàrsaim is. Sajnos nekem is az lett a vége, hogy nagyon nehezen engedek közel magamhoz màsokat, nagyon nehezen ismerkedek, és nem bízom meg senkiben, plusz ha egyszer is megbàntanak, én azonnal csalódok, és többet nem tudok arra az emberre ugyanúgy nézni, így megszakítom a kapcsolatot... Valamiért úgy érzem, én nagyon mélyen megismertem màr önmagam, tudom, mik a hibàim, és azt is felismerem, mikor én rontok el a valamit, ami miatt bocsànatot is kérek, de ha nem így van, és mondjuk még a màsik vàrja el, hogy én nézzek magamba és még én bocsàssak meg, miközben ő szemétkedik, azt nem viselem el. Most màr mindenkit elfelejtek és mindenhonnan elmegyek, amikor a "bàntàs"-nak akàrcsak az előszele is megcsapna...
6/6 anonim válasza:
Általános iskolában az osztálytársaim. A legszomorúbb hogy el tudták érni hogy egy senkinek érezzem magam, aki abszolút nem szép. Pedig előtte egy magabiztos és életerős lány voltam. De a sok (olykor fizikai) bántalmazás egy idő után lassan kicsinált lelkileg, meg akartam halni. Nagyon nehezen jöttem rendbe utána, még mindig van utóhatása, olykor elbizonytalanodom magamban. De most már egy szép nő lettem akinek van azért önbizalma is.
23 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!