Gumirock kérdése:
Vajon TheVr Pisti az életben is úgy vezet, mint a játékokban? Nem bír 2 percet úgy menni, hogy nem megy neki valaminek. Még a Red Dead Redemption 2 se bír egyenesen lovagolni, mindig nekimegy a fáknak.
Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 21:25
1/10 anonim válasza:
Nem tudom ki az de ha van jogsia akkor csak nem.
2/10 anonim válasza:
Miért nem kérdezted ezt hamarabb? Lehet bekerült volna a GyK videójukba
3/10 anonim válasza:
Pisti egy felelős családos ember. A munkáját ne vegyítsd a valósággal.
4/10 anonim válasza:
Vajon miért csinálja? Ó, a nézettségért... Számomra nagyon és irritáló alak. Mármint amit a alakít. Valóságban csak nem lehet ilyen egy ember. Legalábbis... remélem.
5/10 anonim válasza:
Én utálom őt. Engem is irritàl. Egy bohóc.
6/10 anonim válasza:
Van 1 nagy behemót kocsija. Ha nem is tud vezetni, akkor is letol mindenkit az útról és kész.
7/10 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy szidta még az egyik első vidám óra adásban a BMW-seket, hogy rongyrázók, kompenzálnak, kivagyi se**fejek, most ő lett az.
Akkor amúgy nekem volt egy fiatal BMW-m, úgyhogy kicsit bántott a beszólása, pedig én egy magas és arányos, normális ember vagyok, aki mindig indexel. Ő biztosan kompenzál valamit, a drága, bazinagy menőzős pickupjával. Kicsit lehet, hogy azt is, hogy nem tud játszani.
8/10 a_zs_1018 válasza:
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez egy komoly kérdés...
10/10 anonim válasza:
Kissé komolytalan a kérdés, bár tény, hogy én láttam vezetni Pesten és nem sok híja volt, hogy ne legyen balesete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!