Miért jó így nézni és hogy lehet?
Figyelt kérdés
Alapeset: Néz valaki és ahogy ránézel rezzenés nélkül néz tovább. Eleve értelmezhetetlen számomra, hogy lehet így nézni, tekintve, hogy én mindig megszeppenek, ha “lebukok”, hogy nézek valakit és el is nézek szinte azonnal.2022. aug. 2. 03:27
1/6 anonim válasza:
Szia!
Ezzel nem vagy egyedül. Sok embert sért, és sok kocsmai verekedés kezdeményezője a mit nézel kérdés.
Néha én is megszeppenek, néha nem. Majd figyeld meg, hogy te milyen esetben nem szeppensz meg, és akkor megtudod.
2/6 anonim válasza:
Csajokra én is szoktam így nézni, jól zavarba lehet őket hozni, az meg vicces.
3/6 anonim válasza:
Vicces... Egy fogyatékkal élőknek.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a jó abban, ha másokat zavarba lehet hozni.
2022. aug. 2. 08:02
5/6 anonim válasza:
Valaki meg azt nem érti, mért kéne elkapni a fejét.
6/6 A kérdező kommentje:
Az még mindig reálisabb kérdés, mint az, hogy kellemetlen helyzetbe hozni valakit.
2022. aug. 2. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!