Lehetséges, hogy azért szokott kötözködni velem sok férfi, mert könnyen ismerkedem nőkkel?
Figyelt kérdés
Legyen az edzőterem, munkahely, egyéb társasági kör, rendszeresen ezt tapasztalom. Szeretek nőkkel beszélgetni, könnyen meg is találom velük a hangot. Néhány férfi fix, hogy elkezd kóstolgatni valamilyen banális ők ürügyén.2022. júl. 25. 10:35
1/18 A kérdező kommentje:
Banális ok, sorry.
2022. júl. 25. 10:35
2/18 anonim válasza:
Termeted mekkora?
Én csak 172cm vagyok és ugyan ezt tapasztalom!
Gyávák a saját súlycsoportjukkal kiállni!😀
3/18 A kérdező kommentje:
Kemény 1 centivel vagyok magasabb! 😄
2022. júl. 25. 10:40
4/18 anonim válasza:
Akkor meg is fejtetted a talányt :)
5/18 A kérdező kommentje:
Még az is lehet:)
2022. júl. 25. 11:21
9/18 anonim válasza:
Egyértelmű mi az oka, ha 120 kg os kigyúrt lennél akkor nyaliznának. Olyanok mint az állatok a gyengét keresi az a préda.
10/18 A kérdező kommentje:
9-es: sőt, még megszoktak sértődni, amikor meglehetősen határozottan visszaszólok.
A nők viszont pont azt szeretik, hogy nem vagyok egy idegbeteg, magát hót komolyan vevő, komplexusos, idegbeteg csivava. Talán még ez is idegelheti a sok bétát, hogy ugyan, mire fel vagyok kiegyensúlyozott.
2022. júl. 25. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!