Más is van így ezzel?
Nem úgy viszonyulnak hozzám a lányok,mint más fiúkhoz.
Másokért futnak,lefeküdnek velük,összejönnek,kedvelik őket,nyomulnak rájuk a lányok meg minden velem meg sehol semmi,az ilyen dolgokat velem rendesen kerülik. Szemembe jó pofiznak,valamikor nyomulgatnak (azt se annyira azért) ha meg közelítek vagy többre kerülne sor(pl összejönni,elmenni valahová),akkor meg ignorálnak.
Nem tudom már hány éve ez van velem,de nagyon elegem van már ebből,rendesen sz*rba se néznek,max kihasználnak. Bezzeg másnak van vagy 10 csaja,közben a legtöbbnek se kinézete se fizikuma nincsen (nem úgy beszélek mintha tökéletes lennék)
Annyira elegem van ebből,hogy már rendesen azért is bunkó vagyok a lányokkal meg flegma,aki meg közeledni akar felém azzal meg pláne.
Ilyenkor elégtételt érzek magamba meg úgy vagyok vele,hogy megérdemelte,jól tettem,de legbelül zavar,hogy nem kedvelnek a lányok.
Én csinálok valamit rosszul és nem veszem észre vagy mi? Én már nem tudom mi van,de elég irritáló meg nyomasztó helyzet ez. Más van hasonló cipőben?
Ja meg arról nem is beszélve,hogy még hallgassa az ember az ismerősöktől,pláne az ilyen csajozós nagy Tódor izéktől,hogy miért nincsen csajod,miért nem b*sztál már stb. Baromi jó érzés mondhatni xd.
Amúgy ne értsétek félre ,nem sajnáltatni akarom magam ezzel kapcsolatban szóval ne nézzetek rinyap*nának,csak nem értem miért van ez,a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Nyugodtan keress egy pszichológust.
Van gond a toronyban.
Hatos
Miért gondolod így?
Ötös
Lehetetlen,mondhatni alap ösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!