Félek a roma emberektől,szerintetek is ijesztőek?
Kertvárosi panelbe költöztünk és itt az emberek sokan élnek kis helyen.Eddig nem figyeltem,csak nemrég vettem észre az olyanokat akik szemtelenek és pimaszok,beszólogatnak nekem.Én viszonylag fiatal vagyok a 17 évemmel,szemüveget is hordok.
Romák kötekednek velem,de olyan fura,az egyik koromfekete a többi meg világos kinézetű,azt hittem nem cigányok,de mindegyik az.A fekete volt a fenyegetőző,akiket magyarnak hittem azok pimaszkodtak és gúnyolták a szemüvegem.
A buszmegállóig is sokszor követnek,elegem van.A közös képviselő azt mondta,hogy itt nincsenek romák,pedig ezek is ott laknak.
Hogy oldjam meg,állandóan feszkózom.
Van fehérbőrű cigány is
Ha tovább zaklatnak fordulj a rendőrséghez!
Mondd el hogy zaklatnak, követnek
Lehet van már más ügyük is, így a tobb ügy hatásosabb!
"Van fehérbőrű cigány is"
-Én eddig nem nagyon tudtam erről,amúgy kik ezek?
Cigány és cigány közt is van különbség mint ahogy a néger és néger közt is ha megfigyeled pl. filmekben van sötétebb van világosabb néger ez valószínű a származását jelentheti
Pl. egy amerikai néger nem lesz olyan sötét valószínű mint egy afrikai néger
Ha ez igaz akkor az rossz hír,mivel a ottaniak zöme ezekre a kiszőkült romabandára hasonlít,láttam már ezeket vígan beszélgetni a környékbeliekkel.
Érdekes hogy azokon nem gúnyolódtak,pimaszkodtak....
Hordj eszközt,tanuld meg használni!
Hívd a rendőrt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!