Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért csinálja ezt? Ti mit...

Miért csinálja ezt? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Most ballagtam el a középsuliból. Jelenleg az egyetemre való felvételt várom. 4 év középiskolai évem egy szenvedés volt. De most ebből csak egy kis részletre térnék ki.

Volt egy lány aki tetszett nekem. Soha nem lehetett az enyém mert egyrészt én egyáltalán nem érek fel hozzá, én az úgynevezett "nyomikat" gazdagítottam. Másrészt pedig barátja van neki, amit én tiszteletben tartottam és tényleg még csak eszembe se volt próbálkozni. Összességében barátok lettünk ezzel a lánnyal és én is így láttam helyesebbnek, belecsúsztam vele a friendzoneba. De ez még sem volt annyira erős. Voltak neki jobb fiú barátai is. Vannak akiket megölelt pl. (barátságból, pl. mikor találkoztak a folyosón és köszöntek egymásnak). Engem soha nem ölelt meg, soha nem hívott sehova és a sulin kívül egyszer sem találkozott velem.

Most hogy elballagtunk és leéretségiztünk úgy voltam vele hogy teljesen lezárhatom ezt a kapcsolatot az életemben. Mármint nem lekoptatni akarom persze, meg nyilván beszélnék vele, de talán kost hogy szétválnak az útjaink azt gondoltam hogy az 5 éven át tartó mindennapos szenvedést lezárhatom, így hogy nem találkozunk már szeptemberben se tényleg elengedhetem magamban is.

Erre most minden második nap rám ír hogy mi újság van, most pedig azt találta ki hogy menjünk el 2-en az egyetemi városomba körbe nézni meg minden. De én ezt nem vágom, az előtt az ilyen eszébe se jutott, de ha még én ajánlottam volna fel is valahogy visszautasította volna. Fontosabbra tartotta a barátságunk mint ahogy azt én hittem?

Azt tudom még hogy a jelenlegi kapcsolatát nem tartja annyira stabilnak, de összességében jól kijönnek. Most is mennek 2-en valahova, meg ezt el is mondta nekem.

Félreértés ne essék, nem azt hiszem hogy én tetszek neki, ennyire nem vagyok naív. De még ha csak barátságról is van szó nekem akkor is meglepő, soha nem tudtam volna ezt elképzelni. De én most egyszerre érzek vágyat arra hogy elmenjek vele, de egyszerre van bennem az az ellentmondás hogy ez nem az amit én szeretnék hogy legyen és ezt a szenvedést lekéne zárnom. De még sem küldhetem el úgy se hogy: bocs nincs kedvem szevasz. Az meg hogy nincs időm a nyári szünet alatt eléggé irreális lenne, pláne hogy annyira ismer már hogy kb. csak itthon vagyok😅.

2022. júl. 5. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Jellemzően nem vagyok az a kitárulkozós típus.

De azt hiszem ebben a helyzetben megmondanám az igazat.

Ne haragudj, kedvellek, jobban is mint kellene.

Szerencsés, hogy így alakult, hogy elváltak útjaink, mert könnyebb túl lépni ezen, ha nem látlak minden nap.

Nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy ezt elmondom, de talán így könnyebben megérted te is, hogy miért nem szeretnék közös programokat veled.

2022. júl. 5. 12:26
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Elöször is tényleg tiszta vizet kellene öntened a pohárba, mert így igencsak frusztráló a kapcsolat számodra (is).

Másodszor nem feltétlen a "felsö kategóriás" férfiak a befutók! Sok esetreöl hallottam, ahol egy tartós, közeli barátságból lett életük végéig tartó együttélés, mert a felnött nöknek - ellentétben sok hülye incel magyarázatokkal - nem a szuperhös kell, nem a csupa izom valaki, söt nem is az, akinek sok pénze van -, hanem az, akiben meg tudnak bízni.

2022. júl. 5. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
Mivel már nincsenek kéznél az iskolatársak, akik csodálják, felveszi a kapcsolatot a "maradékkal".
2022. júl. 5. 12:34
 4/10 anonim válasza:
100%
#1-el egyetértek. Hajrá! :D
2022. júl. 5. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Ne talalkozz vele soha tobbet ha el akarod felejteni, mert igy mindig vagyodni fogsz utana es csak szorakozik veld
2022. júl. 5. 13:40
 6/10 Shaddark ***** válasza:
87%
Szerintem ilyen megértő és odaadó típus lehetsz, ezért már kicsit a barátnőjének érez...
2022. júl. 5. 14:51
 7/10 A kérdező kommentje:

#6 Igen erről van szó, én ezt nem is tagadtam. Tisztában vagyok ezzel.

Többieknek pedig köszönöm a tanácsokat. Én magam is arra gondoltam hogy elkéne neki mondani az igazat és lezárni az egészet, csak kellett a megerősítés abban hogy helyesen látom a dolgot és nem csak én gondolom így. Viszont azt nem tudom hogy innentől hogy oldom meg. De tényleg köszönöm mindenkinek!

2022. júl. 5. 16:01
 8/10 anonim válasza:
77%

Van egy csomó szabadideje mert itt a nyár, utazgatni meg szeret, te meg úgy mond "ártatlan", de azért biztonságot adó utazópartner lennél.

A kérdés az, hogy te tudod ezt azzal a lazasággal kezelni, amivel kell, mert amúgy egy kedves csinos lánnyal utazgatni akkor is kellemes, ha egyébként nincs köztetek semmi, csak barátság. Én biztos elmennék a helyedben vele körülnézni, mert miért ne? Ha viszont szenvedés lenne neked, akkor lemondanám minden további nélkül.

Amit biztos nem csinálnék, az a nagy beszélgetés, leülni megbeszélni mit is érzek, meg a többi marhaság. Értsd: abból siker nem fog kisülni, ellenben lehet egy kínos vagy kellemetlen beszélgetésben részed, tök fölöslegesen.

Ha valamennyire szeretnéd még a lányt meghódítani, vagy egyáltalán kideríteni, van-e esélyed, akkor azt pont ilyen utazgatások közbeni laza flörtölgetéssel, meg apró fizikai érintésekkel kell megpróbálni (legalább a hátát/vállát érints meg valamilyen apropóból időnként, a karjáról/kezéről nem is beszélve, mittudomén, miközben mutatni akarsz valami érdekeset az ablakon keresztül utazás közben, amikor fel- vagy levenni segíted a csomagját, mikor meghívod egy fagyira és miközben odaadod a tölcsért, megérinted a kezét, hasonlók). De ez sem erőltetten jó, csak lazán, ha nem vevő az ilyesmire, akkor sincs semmi.

Ha viszont több ilyen közös utazás, közös program volt, és az ilyenek miatt úgymond szikrázik közöttetek a levegő, akkor van ideje esetleg nagy érzelmekről beszélni. Addig tök fölösleges, addig csak élvezd te is a nyarat, meg az utazgatást:)

2022. júl. 6. 10:45
 9/10 A kérdező kommentje:
#8 Köszönöm szépen és rendes vagy! De nem szeretném meghódítani amíg neki barátja van. Én ezt 4 éven át tiszteletben tartottam, nem most szeretném ezt elrontani, meg szerintem amúgy is késő lenne az ilyen próbálkozásoknak. Ha szingli lenne nyilván nem haboznék a dolgon, de ezt így nem engedi az én lelkiismeretem, lehet hülye vagyok, de nekem nem megy. Épp ezért próbálok felejteni, de ez nem megy ha ő most a semmiből váratlanul úgydönt hogy találkozni akar velem, persze hogy ez felkavart bennem mindent. De tényleg köszönöm neked is!
2022. júl. 6. 12:16
 10/10 anonim ***** válasza:
33%
Màs valoszinu nem er ra azert hivott el . Keznel vagy es tudja hogy nem mondassz nemet
2022. júl. 23. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!