Veszprémben a Pokoli toronynál miért nem jó lenni sokak szerint? Miért veszélyes?
Hallgass a többiekre, ne menj el oda, főleg vele ne.
"Megsértődik ha nem megyek el nagyon" - Na itt kell megállt parancsolni a srácnak. Mi az, hogy megsértődik? Azt hiszi, ha érzelmileg zsarol, azzal kicsikar egy randit tőled?
Nem ismerem a környéket, mivel elég messze élek Veszprémtől, elég csak leírás alapján válaszolni azt, hogy nem jó ötlet ezzel a sráccal találkozni, főleg ilyen lepukkant helyen.
Tényleg ne menj oda! Sokat járok Veszprémbe, párszor kellett is a toronynál felszállnom buszra, annyi bőven sok is volt.
Okkal hívják így azt a helyet, rengeteg problémás ember él ott, nem túl biztonságos. Főleg fiatal lányként. Tapasztalat. Az meg tényleg a másik, hogy ott merre sétálnátok? Vagy mit csinálnátok? A Házgyári nem pont az a szakasz, ahol jókat lehet sétálni, még csak rendes járda sincs végig.
lányként kérdezed?
Ha helybéli vagy, akkor szerintem pontosan tudod, mlyen hely az.... Jól írják a többiek. Eszedbe ne jusson!
Netes ismeretség? Sose találkoztatok még korábban?
Ha nem hajlandó máshol, akkor ejtsd...
Aki a pokoli toronynál akar találkozni veled azt inkább felejtsd el.
A város leg-leg problémásabb helye. Még a férfit is kerüld el nagy ívben.
Csak rossz dolog sülhet ki belőle.
Engem ott majdnem megvertek. Ott álltam a buszmegállóban amikor egy cigány gyerek oda jött és cigit kért én mondtam, hogy nem dohányzom erre mondta akkor adjak pénzt cigire. Mondtam nincs nálam pénz mert bérlettel utazom erre elkezdett velem kiabálni, hogy én micsoda rasszista vagyok mert azért nem adok neki semmit mert ő cigány. Ekkor már 3-4 cigány körbe vett. Szerencsémre jött a busz és egyből eljöttem. Ha csak 1 perccel később jön valószínű megvernek.
Volt kollégámmal is megtörtént az eset és tudok még mesélni néhány esettet.
Az ottaniak többsége nem ebbe a társadalomba való.
Te hol laksz? Mennyi idős vagy?
Azért ez sem egy Hétes-telep nyilván. Én voltam Pokoli Toronynál azért nem kötöttek belém, de olyanok élnek ott akik drogoznak vagy olyan családok akiknél a munkavilága idegen és ekkor még enyhe volt. Mocsok eszi az egészet, ház fala levan húgyálva.
Mellette lévő Cseredő nem rossz környék viszont de kétlem hogy ott akarna veled sétálni.
Szerintem ne menj, ha sétálni akár veled, az ország egyik legszebb megyeszékhelyében rengeteg helyet tudna mondani... Szerelem sziget, Vár, Benedek hegy, Bettekints völgy, Völgyhíd, Belváros..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!