Ha valakinek nagyon tetszek, akkor nem hagy csak úgy elsétálni?
Figyelt kérdés
Mindenképpen próbálkozik jeltől függetlenül vagy kivárja míg adok valami jelet?2022. júl. 2. 00:28
1/8 anonim válasza:
?? Mármint hol? Az utcán, buliban, cégben? Nem mindegy!
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, úgy általánosságban.
2022. júl. 2. 00:36
3/8 anonim válasza:
Nem fog.En egy pasival meg akartam szakitani a kapcsolatot,elmondtam neki hogyha igy csinal elkoszonunk egymastol.Azota fel hogy elmegyek es nem lat tobbe.Jelet adta tetszesenek. :)
4/8 anonim válasza:
Utcára gondoltál nem? Ha tetszik nekem egy lány,és megnéz úgy hogy észreveszem,nem hagyom elmenni:)
5/8 anonim válasza:
En csak akkor megyek ra ha latom h enis bejovok 😃
6/8 A kérdező kommentje:
Lehet csak a megérzéseim akarnak becsapni, de teljesen azt éreztem, mintha le akart volna szólítani, de zenét hallgattam. Visszagondolva, amikor hangerőt állítottam a fülhallgatón, akkor úgy rémlik, hogy figyelt, ill. akkor is, amikor az irányába néztem a kivetítőre és ő is ránézett utána. Nem tudom, lehet csak képzelgés, de nem lett belőle semmi. Én is későn kapcsoltam.
2022. júl. 2. 00:44
8/8 anonim válasza:
#4:
Ezt meg hogy érted? Megfogod a karját és nem engeded el? Úgy, hogy nem is ismered? Csak mert az bűncselekmény, apukám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!