Sokan lehetnek azok akik még sosem voltak semmilyen fesztiválon? (Sziget, Sound, stb)
Figyelt kérdés
Mi az oka?
Én sosem voltam, mert egyáltalán nem érdekel, meg a nagy tömeget sem szeretem.
2022. jún. 29. 17:39
11/19 anonim válasza:
27 leszek ősszel, volt amikor nem volt pénzem, azután meg nem volt kivel, 2020-ban mentem volna (egyedül is) de jött a covid, most pedig családi dolgok miatt nem jött össze :/
De jövőre mindenképp megyek.
12/19 anonim válasza:
Nem szeretem se a tömeget, se a hangos zenét, meg az ott szokásos kényelmi/higiéniai körülményekért sem vagyok oda. Viszont lányokkal talán lehet ilyen helyen ismerkedni, ilyen szempontból sajnálom, hogy kihagytam ezeket.
13/19 anonim válasza:
Gyakorlatilag -szinte- egyik előadót sem ismerem.
14/19 anonim válasza:
Soha nem voltam, mert utálom a tömeget, és mert soha egyetlen olyan előadó föl nem lépett, amelyik engem érdekelt volna
15/19 anonim válasza:
Hatalmas party forma vagyok, még 30-on felül is, de fesztiválokon nem voltam még, nem szeretem ezeket. Az ok nagyon egyszerű, a zárt helyet, a klub környezetet szeretem. A fesztivál és szabadtéri dolgok nekem igénytelenek, mindig a majális meg körhinta meg ilyen dolgok jutnak róla eszembe.
16/19 anonim válasza:
14-es vagyok, és a kérdésre válaszoltam. Mekkora káposzta itt minden lepontozó!
17/19 anonim válasza:
Én még nem voltam.
Pedig a zenét szeretem,a tömeggel sincs bajom, biztos jó buli lehet.
31 F vagyok,de szerintem már nem is megyek, leginkább a pénzhez van köze, mindig valamire kellett az a pénz.
Autóra, lakásvásárlásra,felújításra.
18/19 anonim válasza:
11
Miért lettem lepontozva ? :D
19/19 anonim válasza:
Nincs kivel menni vagy csak a zene nem érdekel annyira, hogy élőben is látni akarjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!