Vannak olyanok akik szintén nem voltak sosem a Balaton Soundon?
Figyelt kérdés
Én nem voltam, mert nem érdekel. Gáz ez? Sokan odáig vannak érte, amiatt gondolom gáznak.2022. jún. 24. 17:37
11/21 anonim válasza:
még fiatalon sem értettem, mi értelme van ennek. bulizni, bebaszni lehet úgy is, hogy nem fizetsz ki feleslegesen egy vagyont. az együttesek szarok, jó ha 1 van amit meghallgatnék, de pénzt azért sem adnék.
12/21 anonim válasza:
Én azt sem tudom mi az a Balaton Sound.
13/21 anonim válasza:
Sosem voltam nem is érdekel, ha fizetnének érte se mennék el. Ellenben egy jó kis 3+2 koncertért a fél karom odaadnám, kettőért a tiedet is.
14/21 anonim válasza:
Én Soundra nem mennék, de Ozorara se, csak max hogy Miss Endzsit lássam .
15/21 anonim válasza:
Proli party-proli fellépőkkel-proli közönséggel.
16/21 anonim válasza:
Nem gáz, én sem voltam, sőt most hallok róla először.
17/21 anonim válasza:
Ozora egy újgenerációs Woodstock-os kábszis hippimuri. A Sound-ra meg a sok libidótúltengett hímmajom csak azért jár, mert abban reménykednek, hogy valami csajt meg tudnak ott kefélni.
18/21 anonim válasza:
Nem voltam, és igazából nem is hiányzik, vagy vágynék oda. A kérdés miatt végigpörgettem a fellépők listáját és úgy 4-5 volt közülük ismerős, de egyikük sem (nagy) kedvenc, szóval nem épp az én világom. Ahogy a tömeg sem.
19/21 anonim válasza:
Nem voltam, és nem is hiányzik.
20/21 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy az a gáz, ha az ember folyamatosan másokhoz hasonlítgatja magát ahelyett, hogy a saját életét élné.
Én sem voltam egyébként. Sem ott, sem a Szigeten, sem a Volton, pedig utóbbi 20 perc buszozásra van tőlem. Nem az én életstílusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!