Mennyire volt bunkóság tőlem, hogy nem ültem oda hozzájuk?
Figyelt kérdés
Tegnap mentem a gyrososhoz a falumban. Ott ültek a tesóm barátnőjének (sógornőm) unokahugai és a sógornőm sógornőjének az édesanyja. Köszöntem nekik meg minden, kikértem a kaját várni kellett. Leültem, de nem akartam odaülni hozzájuk, mert nem akartam tolakodó lenni. Amúgy annyira nem járunk össze velük. Tesómékkal semmilyen a kapcsolatuk. Aztán ennyi.2022. jún. 22. 16:59
1/7 anonim válasza:
Miért lenne az pláne ha csajok és még azt hinnék fel akarod szedni őket különben sem tudhat egy fiú jól csacsogni a lányokkal ennyi elég hogy köszöntél.
2/7 A kérdező kommentje:
Kicsit kellemetlen volt
2022. jún. 22. 17:07
3/7 anonim válasza:
Nem jártok össze, köszöntél is nekik, nem olyan szoros a kapcsolatotok, szóval szerintem nem.
4/7 anonim válasza:
Túl gondolod szerintem. Köszöntél, bőven elég.
5/7 anonim válasza:
Bunkóságnak nem az,inkább természetes dolog,ha amúgyse foglalkoztok egymással.Azt viszont már inkább szomorú dolognak tartom,hogy nem érdeklitek egymást.Az embernek szeretnie kellene a másik embert (persze csak azt,aki szerethető),és segíteni egymásnak,legfőképpen családon belül,azonkívül rokonok között is,és még azon kívül minden egyes embernek aki megérdemli.Így lenne egy természetes és boldog hely a világ.
6/7 anonim válasza:
Most mi a kérdés? Nekem az lenne a fura, ha minden jöttment ismerős odaülne egy baráti társaságba mert épp arra jár.
7/7 anonim válasza:
Én már a rokonsági viszonyok ismertetésénél elvesztettem a fonalat, de mivel üdvözölted őket, ezért nem voltál bunkó, ráadásul hellyel kínálni az asztaltársaságnak kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!