Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A Facebook mi alapján ajánl...

A Facebook mi alapján ajánl embereket?

Figyelt kérdés
Olyat is, akinek az ismerősei között van olyan, akivel nekem van közös ismerősöm, de magához az ajánlott emberhez semmi közöm.
2022. jún. 19. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nemtom, nekem csakis olyanokat dob fel, akikkel legalább 1 közös ismerősöm van.
2022. jún. 19. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen random
2022. jún. 19. 21:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Na, meg is van részben a válasz! Az egyik ilyen hölgy oldalát megnéztem, és a profilját lajkolta az én egyik ismerősöm. Na most, mindkettejük oldalán be van állítva, hogy nem láthatják az ismerőseiket, következésképpen a Facebook nem jelezte ki, hogy de, VAN közös kontakt.
2022. jún. 20. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindig olyan embereket ajánlott, akikkel minimum egy közös ismerősünk volt. Az egyedüli kivétel akkor volt, pár napig, amikor megadtam, hogy melyik egyetemen kezdtem meg a tanulmányaim. Akkor teljesen ismeretleneket dobott be, akikkel a suli volt az összekötő kapocs.
2022. jún. 20. 23:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Most nézem, némelyik lány elég csinos. Lehet, bejelölöm egyikőjüket, hátha!😆 De persze csak olyant, akivel nincs közös ismerősünk...
2022. jún. 21. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!