Tényleg lehet olyan profán módon ismerkedni, mint ahogy az alábbi kérdés alatt írják?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
2011-es a kérdés ugyan, de akkor is olyan aranyos, szinte elképzelhetetlen történetek. Esetleg leírhatod te is a saját ismerkedő sztoridat!
Szerintem éppen hogy teljesen normális történetek, semmi hihetetlen nincs bennük.
A rengeteg kapcsolat véletlenül indul, és nem feltétlen ismerkedési szßandßekkal.
Teljesen hétköznapi sztorik. Én ennél sokkal furább módon is jöttem már össze.
Mondjuk a robogós tényleg szupercuki.
Engem az érdekelne, hogy a kérdezö szerint mi a "nem profán" ismerkedési mód, mi szerinte a normális? Mert ezek e történetek mindegyike teljesen rendben van, némelyik érdekesebb az átlagnál, de nincs benne semmi "profán!
Én egyébként úgy jöttem össze a párommal, hogy alacsony( 150 cm) nöként a csomagomat fel akartam tenni a vonaton a csomagtartóba, csak nem értem el, ö meg egyszerüen kivette a kezemböl és odatette. Természetesen megköszöntem, elkezdtünk beszélgetni, és mire odaértünk, ahová készültünk (250 km), addigra megegyeztünk, hogy a beszélgetést folytatjuk egy kávé mellett.
Utána mindenki ment volna a saját szállására, és ötszöri elköszöngetés után mindig kiderült, hogy egy irányba tartunk, a végén pedig lakásszomszédok lettünk teljesen véletlen.
Ez után már természetes volt, hogy naponta találkozgattunk, és idöközben össze is házasodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!