Miért akarnak apámidős faszik felszedni?!:D
"Mióta felnőtt lettem". Mióta is tart ez? Megnyugtatlak, ez szinte minden nőt végigkísér kb 16 éves korától, sok esetben még az 50-es koráig. Legalábbis azokat, akik nem bűn rondák. Semmi új nincs ebben, majd hozzászoksz és egy idő után nem lesz nagy szám, ha akkor is fel akarnak szedni, amikor a kezeden van a jegygyűrű.
Ha eléred a 30-as éveidet, akkor magadban meglepődsz, hogy a huszonévesek is fel akarnak szedni, nem csak az 50-es, 60-as éveiben járó fószerek, de addigra már leszel agyban is annyira felnőtt, hogy nem csinálsz belőle nagy ügyet és nem hogy a Gyakorira nem írod ki, de említésre sem lesz méltó.
Én még csak kedves se vagyok. Igazi durva sz4r szoktam lenni, nem is mosolygok.. Mégis mindig bevonzottam az ilyen vén kecskéket. Tehát nem az az ok hogy kedves vagy velük.
Szerintem sokat képzelnek magukról, rólad és a hasonló fiatal lányokról pedig nem. Úgy vannak vele hogy a fiatal csajok mind ribik/dugnak mindenkivel/hülyék/megvezethetők/könnyen bepalizhatók/stb. Pár szép szó és kapnak egy kis ingyen punc1t. 40 évvel ezelőtt anyjokot is könnyen felszedték. Igazi mágusok.
Gyerekük is van? (aki talán nálad is idősebb?) Na akkor ott a bizonyíték hogy tud dugni is. (nem egy pasi próbált úgy ismerkedni velem hogy a kölykeiről beszélt, mintha pozitívum, vonzó tulajdonság lenne hogy ő apa)
Vonzóbbnak is látják magukat a fiatal pasiktól. Azt hiszik a nagy potrohuk, D kosaras parizel csöcseik férfiasnak hatnak. Igazi főnyeremények.
Hány éves vagy? Ez nem derül ki a kérdésből.
De nyugi, aki csak így fel akar szedni az valószínűleg a következő boltban ugyan azt csinálja.
A férfi 90 után is termékeny marad, sok nő már 40 után sem.
Naná, hogy megmarad a libidó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!