Mi volt a legkínosabb félreértés, amibe valaha kerültél?
Amúgy talán egyik legkínosabb:
Gyerekként falu, akkoriban se autó, se kerítés, üres telkek.
14 év körüliként kint játszottam a mellettünk lévő üres telken, a szomszédban pedig volt egy kislány, aki folyton kint mászkált. Beszélni még nem tudott de menni ment olyan 2-3 éves lehetett.
Na aztán láttam kóborol éppen elfelé, oda hívtam, mert féltem, hogy elmegy valamerre és valami bogarat mutattam neki, mikor hallom, hogy már jönnek a szülei és keresik. Aztán meglátták, én meg akkor állok fel, szóltam is, hogy itt van.
Oda jöttek gyanakodó nézéssel, és elvitték a gyereket.
Lehet, hogy csak én magyaráztam be magamnak, de elég hülyének tűnt a helyzet, hogy vajon mit csinálok én ott a kislánnyal, meg otthon biztos megkérdezték, hogy hol fogdosott szomszéd fiú... :D
Itt olvasgatva latom, h megfelelo kommunikacioval egy csomo kinos pillanat megelozheto lenne. A fogorvosos es az allasinterjus is, ha hozzatesznek egy-egy apro mondatot...
Mutogatas helyett mondja, h foglaljon helyet m, meg hogy elkerne az igazolvanyokat... Mondjuk itt meg az a gaz, h 3x csak nyujtotta a kezet, egy szo nelkul...🤦🏼♀️
7-esen és a fogorvososan szétröhögtem magam:D
Kiskoromban busszal mentünk külföldre.Anyám barátnője volt az előttünk ülő nő,kedvességből néha hátraadott nekem és bátyámnak ételt.A férje mellette ült,kissé oldalra tartva a kezében volt egy szendvics,azt hittem nekem szánják azt is,elkezdtem volna kirángatni a kezéből,de csak nem engedte el:D
Hétvégi bevásárlásra indultunk édesanyámmal. Kisebb bevásárló központban sétálva egy olyan nővel találkoztam, aki — igaz, csak hátulnézetből — a megszólalásig hasonlított édesanyám legközelebbi barátnőjére. Ugyanolyan fazonban viselte a vele megegyező színű haját, az övével megegyező stílusú ruhákba volt öltözve.
Ezt nem hagyhattam ki... :D
Édesanyámhoz fordultam: "Nézd, anya! Ott van az "XY" néni." Anya erre megindult a felénk háttal álló, mit sem sejtő nő felé, már tárta szét a karjait, de az utolsó pillanatban rávett a lelkiismeretem, hogy bevalljam, hogy ez csak vicc volt.
Édesanyám erre kivörösödött fejjel azt mondta: "Most nagyon haragszom rád. Szerinted mi lett volna, ha a nyakába ugrok egy vadidegennek, megölelem, és megkérdezem tőle hogy merre voltak előző hétvégén, mert a múlt héten láttam őket a sarkon a Zolival...!?"
...
Szintén anyukámhoz tartozik két másik történet is... Ő egy vehemens, szókimondó nő, ami a szívén, az a száján.
Két hónappal ezelőtt téves hívást kaptunk: "Szia, drágám! Te kerestél?" Erre anya: "Most vagyok túl a második válásomon, úgyhogy én biztosan nem." — majd lecsapta a telefont.
Egy másik, régebbi alkalommal szintén tévesen hívtak:
– "Szia! Hogy vagytok?"
– "Köszönjük, jól!" — majd lecsapta :D
Hajdanán 8.-os ballagás utáni nyáron egy gazdaboltba dolgoztam pátyon (lehet még megvan) ahol darabra adták a csavart dekára a szöget alátétet stb-t vagy ahogy akartad úgy számoltak.
Volt ott vagy ezer féle termék talicskáktól gépekig alkatr3észeken át a betonkeverőkig plusz zsákos építőanyagokból is egy kicsi szóval igazi "szatócsbolt" volt.
Egyik szerdán jött a "szódás" mert ilyen szódagépről ittuk a vizet.
Én meg már le voltam egy kicsit fáradva és a főnök is éppen vevővel volt, úgyhogy csak hátrakiabált, hogy "szereld már le gyorsan a szifont és hozd ide előre"
Én meg nézek magamba, agyalok, mondom magamba milyen szifont vaze, kinézek előre a főnire épp a mosogatókat mutogatja a kedves vevőnek (a szódást meg nem láttam mert a kocsijában várt még)
Főni rámnéz - na gyerünk szereld már le és hozzad azt a szifont! -
Ok Boss!
Hátrarohanok nekiesek a mosogatónak, leoperálom róla az egész lefolyót és szaladok vele előre, hogy közbe folyim ki végig a cucc a szűrőből!
Így néz rám mindenki a boltba meg addigra már a szódás is belépett, "főnők itt a szifon!"
És a vevő meg a szódás is hangosan ordítva felröhögött 😂
A főnők meg fogta a fejét 🙉.
Nem rúgtak ki, de m3ég hetekig röhögtek ezen és mesélték mindenkinek...
12 -es.
"Barátnők" telehazudták a fejét (lehet exed is az egyik barátnője/ismerőse vagy akit esetleg kikosaraztál).
Esetleg a szülei "oltották" be vagy más ismerősök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!