Budapestiek! Ezek a dolgok szerintetek is így vannak?
Nem vagyok Bp-i sajnos, de ha ott vagyok akkor olyan szépnek látok mindent, éjjel szépek a fények, nagyon sok ember mászkál egész nap és éjjel is, vidéken nincsen ilyen éjszakai élet. Gyönyörű a város világítása éjjel.
Nagyon sokféle bolt van, Kisvárosban, Faluban nincs ennyi lehetőség vásárolni mert egy kisebb boltban vagy olyan helyen ahol nagyon kevés a választék nem tudok bármit megvenni, de pesten annyi bolt van ha nem kapok itt az egyikben valamit mehetek is a másikba és ott már biztos lesz olyan amit szeretnék.
Több disco, mindenféle bulik, koncertek vannak. Valahogy tényleg minden olyan különleges, vadító, izgalmas. Érdekesebbek az emberek, kedvesebbek mint a kissebb településeken élők. Nem igaz hogy bunkók a pestiek inkább a vidékiekről tudnám ezt elmondani, pesten senki nem méreget rosszmájúan.
Pesen vagy leszarnak vagy rám mosolyognak.
Éltem BP.-en 1 évet, vidékiként teljesen más világ...
BP-nek van jó és rossz oldala.
negatív:
- rengeteg a zaj a kosz és a bűz, BKK busz járatai ülései szét vannak húgyozva, még Borosdban sincs ilyen undorító dolog.
- 8 kerületben és Corvin negyedben, keletinél rengeteg a kéregető kamu koldus.
- sok a szemét és a grafiti
- panelházban nyáron 30C-van
- pozitív: 1,5-2x annyit lehet ott keresni mint vidéken és rendesen bejelentenek
- sok szép hely van pl: citadella, Margit sziget, stb.
- éjszakai élet is van ha ezt kedveled
Vidéken nincs kocsi zaj 🤣
Panel lakásba meg nincs klíma 🤣 de ezek szerint nálatok a kettesben sincs pedig alap lenne.
Mások meg menekülnek Pestről.
Keress ilyen lehetőségeket, ha a saját faludban nem érzed jól magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!