Meddig szeretnétek élni ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 05:19
1/19 anonim válasza:
Max 65 éves korig. Most 58 vagyok.
Nem szeretnék olyan nyugger lenni,akit utálnak azért,mert él és el kell tartani.
Már a mostani öregeket is utálja a többség,még ha kis sem mondják...
3/19 anonim válasza:
Még nem döntöttem el, de nagyjából amíg tudok jelentőségteljes életet élni. Amíg dolgozik az agyam, tudatomnál vagyok, tudok élvezni dolgokat
4/19 A kérdező kommentje:
30-asként még van értelme ugye ?
2022. máj. 10. 05:52
5/19 anonim válasza:
Amíg el tudom látni magam, meg tudok élni és az agyam is tiszta. Jó lenne a férjemmel egyszerre távozni.
6/19 anonim válasza:
Abszolút. 80-ig legalább, de 100 a cél :)
7/19 anonim válasza:
Max. 60 éves koromig, addig is csak akkor, ha nem szorulok segítségre a mindennapi teendőimben.
8/19 A kérdező kommentje:
Miért akartok 60 éves korotokban meghalni ? Apám 76 és jó állapotban van.
2022. máj. 10. 06:34
9/19 anonim válasza:
7-es válaszoló vagyok:azért,mert jelenleg is rokkant vagyok, de még el tudom látni magam.
Ez hosszú távon nem lesz jobb, csak rosszabb.
A 40-es éveim elején járok.
10/19 A kérdező kommentje:
Jobbulást !
2022. máj. 10. 06:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!