Miért tiltanak ki olyan csoportokból közösségi médián, ahol NEM szegtem meg a szabályzatot?
Többször is előfordult már.
Facebookon beléptem több csoportba is. Posztolni egyáltalán nem szoktam, kommentelni is extrém ritkán, akkor se olyat ami sértené a csoport szabályzatát. Mégis kitiltanak több csoportból is..
Volt olyan hogy évekig azt hittem hogy törölték a csoportot, aztán nemrég ismerősöm küldött belőle screenshotot tehát még létezik, de én rákeresve a nevére nem találom.
Ez mással is megtörténik? Mi az oka?
Vissza lehet valamilyen módon kerülni ezután? (Nem kamuprofillal)
Semmi ilyesmi figyelmeztetést nem kaptam.
Meg ezek közül több is nagy csoport, pl. a Pesten Hallottam, ott nem elvárható hogy mind a 400ezer tag kommenteljen rendszeresen. :(
Igen, van ahol bizonyos időközönként szűrnek és ha nem mutattál egyáltalán aktivitiást, akkor kitesznek.
Mondjuk a tiltást ez nem magyarázza.
Teljességgel az admintól és a csoporttól függ. Láttam már olyan csoportot ahol időről időre az admint szídják mert random kidobál embereket, pl mert nemszimpatikus neki a véleménye, nincs profilkép, bármi mondvacsinált indokkal. Persze utána ezek az emberek is repültek :D
Plusz amit a többiek mondanak azzal is egyetértek, sok csoportban az inaktivitás is lehet rá ok.
Nem hinném, nincsenek ilyen drámázások az életemben.
Nem hiszem hogy az inaktivitás lenne az ok, többtízezres taglétszámú csoportokról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!