Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hova mennek az emberek hétvégé...

Hova mennek az emberek hétvégén? Én meg nyomkodom a gyk-t, mondj ötletet mit csináljak?

Figyelt kérdés

El nem tudom képzelni hová megy ez a sok ember. Egy szomszédom sincs itthon. Nagyon unalmas a gyk is szeretnék kimozdulni de engem nem köt le se állatkert, se kirándulás, se kiállítás, se fagyizó, se mozi, se semmi.

Más mégis hová tud menni állandóan? Na meg aztán gondolom hetente senki sem fizet be mondjuk egy állatkertre, mert arra pénz se lenne, mégis mennek valahova. Én meg nyilván nem fogok senkit leszólítani hetente, hogy amúgy Ti hogy csináljátok azt, hogy sose vagytok itthon? Hozzáteszem, nem gazdagok, mert abban az esetben megérteném ha lenne pénzük hetente strandolni.

23 éves vagyok, most kellene élnem az életem és itthon rhadok

2022. ápr. 30. 09:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak barátaik. Nekem nincsenek, ezért gyk-zok. Párszor elmentem egyedül ide-oda, de annyira magányos érzék, hogy mindenki a szerelmevel, barátaival, vaghy a családjával megy, csak én nem érdeklek senkit.
2022. ápr. 30. 09:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennél már csak az a rosszabb, aki időt és energiát szán arra, hogy rosszindulatú kommentet írjon neki.
2022. ápr. 30. 09:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgozni megyek. Qrvahosszú nap lesz, de megéri.
2022. ápr. 30. 09:28
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Én tegnap egy havercsajnál voltam. Megvártuk még végez. (Egy másik barát is ott volt) Aztán felvittük a lakásába és ott dugtunk 3asba :D
2022. ápr. 30. 09:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Menj még hétköznap könyvtárba és akkor következő hétvégére lesz pár jó könyved. Ha van kert mostmár el lehet kezdeni napozni, esetleg ültetni valamit, háziállat lehetne egy jó ötlet ha tudsz róla megfelelően gondoskodni,én elkezdtem festeni,unalmamamba,nem vagyok egy Picasso de jól lefoglal. Kimehetsz csak úgy is üldögélni egy városi parkba és nézni hogy akik arra járnak miféle emberek lehetnek,lassan jön a strand szezon,nem tudom szeretsz e strandra menni..

Barátokat próbálj meg szerezni ha van lehetőség

2022. ápr. 30. 09:40
 6/12 anonim ***** válasza:

Mi kirándulni (erdőbe), meg biciklitúrázni szoktunk menni. Ingyenes még a városnézés (idegenvezető helyett vannak szuper appok, vagy ajánlom a Wikipédiát). A vonatjegy annyira nem húzós, ha sokat mész Start Klub 50% kártyával spórolhatsz. Sok embert kimozdított otthonról a geocaching, később a pokemonGo. Kipróbálhatod őket, ez is ingyenes.

Ha egyedül nem kötnek le ezek a dolgok, szerezz társakat.

2022. ápr. 30. 09:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha van ilyen jellegű késztetésed érdeklődésed alakítsd át a szobádat,rendezd át,fess ki, készíts dekorációs tárgyakat bele, amúgy részben meg tudlak érteni mert én is szenvedek, vannak ötleteim hogy mit kéne csinálni csak egyikhez sincs kedvem
2022. ápr. 30. 09:47
 8/12 anonim ***** válasza:

Hazamegyek meglátogatni a családot

Hazamegyek találkozni a barátaimmal

Maradok az egyetem városában valami szakmai rendezvény miatt

Maradok valami egyetemi/kolis program/buli miatt

A barátommal töltöm az időt

Tanulok/dolgozok

Edzek, kirándulok, zenélek a barátaimmal

Csapatépítőre megyek

Vizsgázok

Pihenek, alvást pótolok

Beadandókat javítok

Másoknak segítek (tanulásban)

Elutazok (pl síelni, kirándulni)

stb...

2022. ápr. 30. 09:49
 9/12 Noren1989 ***** válasza:
Én pl egy itteni csajszival talàlkozom. Munkaügyben, persze.
2022. ápr. 30. 09:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is itthon ülök mert nincs kedvem egyedül kimozdulni..
2022. ápr. 30. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!