Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Női-Férfi egyenjogúság ?

Női-Férfi egyenjogúság ?

Figyelt kérdés

Tehát állitólag a nők kevesebbet keresnének ugyanabban a munkakörben ? Voltam gyári melós is, na ott nem volt ilyen megkülönböztetés.

Aztán N. K. korábbi kampánya, hogy a nők szüljenek inkább, nem baj, ha alárendelődnek a férfiaknak, mint karrier szempontból.

Másik érdekesség a feminizmus.

Bocsi, ha nem teljesen jól fogalmaztam, de érdekel, Ki mit gondol ezekről.

2022. ápr. 30. 07:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a kérdés? Van olyan nő aki karrierista, van aki otthon szeretne maradni a gyerekkel, illetve van olyan aki lázadni akar.
2022. ápr. 30. 07:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Szia ! Próbáltam a megjegyzésben kifejteni, az, hogy mit gondoltok ezekről a dolgokról általában. 🙂
2022. ápr. 30. 07:46
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem bántásbol irom de ahogy megfogalmaztad a kerdest abbol az derul ki hogy nem vagy eleg magas szinten ilyen kerdesek megvitatasahoz.

En semmszolok hozza a kvantumfizika kerdesekhez mert tudom hogy nem vagyok olyan ismeret szinten hogy ertelme lenne.

2022. ápr. 30. 07:49
 4/13 anonim ***** válasza:
23%
Én csak a küzdősportok tekintetében szeretném már, ha egyenjogúnak találnák végre a férfi vs. nő meccseket.
2022. ápr. 30. 08:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
4: és az egyenjogúság kérdésénél mindig előjön az aki nőket akar verni látni 🙄
2022. ápr. 30. 08:16
 6/13 A kérdező kommentje:

3 : aztán honnan tudod h milyen szinten vok ? Én nem fogok beleszólni, se vitázni, kíváncsi vagyok, hogy vélekednek erről.

Hát ne tudom, egy érettségivel+szakképesítésekkel azért analfabéta nem vagyok.

2022. ápr. 30. 08:35
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem szabad bántani a nőket !

Válaszolnátok végre valamit ? Vagy delete ?

2022. ápr. 30. 08:38
 8/13 anonim ***** válasza:
47%

Én nőként az egyenjogúság híve vagyok.

Igaz, hogy szegény pasik egysejtűek, de azért legyünk nagylelkűek és megengedőek, és vegyük úgy, hogy szellemileg is egyenrangúak velünk.

2022. ápr. 30. 08:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi 8 ! Eddig a legértelmesebb válasz. De te sem olvastad el a megjegyzést...
2022. ápr. 30. 09:00
 10/13 anonim ***** válasza:
80%
Konkrétan nem látok bele pl.kollégáim bérjegyzékébe,de nehezen tudom elképzelni,hogy ugyanazon munkakörben valaki kevesebbet kapjon egy férfinál,pusztán azért,mert ő nő.
2022. ápr. 30. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!