Női-Férfi egyenjogúság ?
Tehát állitólag a nők kevesebbet keresnének ugyanabban a munkakörben ? Voltam gyári melós is, na ott nem volt ilyen megkülönböztetés.
Aztán N. K. korábbi kampánya, hogy a nők szüljenek inkább, nem baj, ha alárendelődnek a férfiaknak, mint karrier szempontból.
Másik érdekesség a feminizmus.
Bocsi, ha nem teljesen jól fogalmaztam, de érdekel, Ki mit gondol ezekről.
Nem bántásbol irom de ahogy megfogalmaztad a kerdest abbol az derul ki hogy nem vagy eleg magas szinten ilyen kerdesek megvitatasahoz.
En semmszolok hozza a kvantumfizika kerdesekhez mert tudom hogy nem vagyok olyan ismeret szinten hogy ertelme lenne.
3 : aztán honnan tudod h milyen szinten vok ? Én nem fogok beleszólni, se vitázni, kíváncsi vagyok, hogy vélekednek erről.
Hát ne tudom, egy érettségivel+szakképesítésekkel azért analfabéta nem vagyok.
Nem szabad bántani a nőket !
Válaszolnátok végre valamit ? Vagy delete ?
Én nőként az egyenjogúság híve vagyok.
Igaz, hogy szegény pasik egysejtűek, de azért legyünk nagylelkűek és megengedőek, és vegyük úgy, hogy szellemileg is egyenrangúak velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!