Milyen embereket tartotok hasznosnak az életben ?
Figyelt kérdés
És milyeneket nem ? Indoklást kérnék.2022. ápr. 29. 03:32
1/4 anonim válasza:
A társadalom, a közösség szempontjából? Mert hasznos a kukás meg az agysebész is. Kicsit pontosíts.
2/4 A kérdező kommentje:
Jogos. Személyiségre gondoltam.
2022. ápr. 29. 05:09
3/4 anonim válasza:
Hasznos: aki az élet legtöbb területén megáll, sokoldalú, határozott, de tud gyengéd is lenni, mérlegel esetekben. Eddig egy ilyen megfelelő emberrel találkoztam az életben: úgy jellemezném, mintha egy pick-up lenne. Lehet vele dolgozni, komoly, de ha kell, akkor lehet vele vagánykodni akár egyedül, akár csapattal.
Hasznontalan ember: akik haszonlesők, csak az érdeke miatt vannak a másik közelében. Vagy azok is haszontalanok, akik állandóan áskálódnak.
4/4 anonim válasza:
Hasznosnak én személy szerint azokat érzem mostanában a leginkább, akiktől változatos dolgokat tudok tanulni, mert pl rutinosak vagy bölcsek.
Haszontalannak pedig akik nem adnak hozzá a közöshöz, sőt épp ellenkezőleg, szándékosan vagy öntudatlanúl de rombolják és bomlasszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!