Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi volt a ledurvább/legviccese...

Mi volt a ledurvább/legviccesebb üzi amit a topjoy kupakba találtál?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 23. 09:07
 1/7 anonim válasza:
87%

"Ma van az a nap"

Ez csak azért volt vicces,mert otthon feküdtem covidosan és tudtam, hogy ez nem az a nap 😂

2022. ápr. 23. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Az volt benne hogy "csapatási" miközben épp csapattam a jointot :)
2022. ápr. 23. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kaktuszosból kaptam egy üveggel, beraktam a hűtőbe, mondván, hogy majd megiszom. Nem vitt rá a lélek, hogy megkóstoljam, hónapok teltek el. Míg végül elém rakták, hogy igyam már meg. Hozzáteszem, nem ízlett, nemigazán akart kifogyni az üvegből. A kupakon ez állt: "Örökké tart".
2022. ápr. 23. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Sokszor eltervezek dolgokat, hogy meg fogom tenni, meg kell tennem, beszélnem kell az illetővel, stb., ekkor majdnem mindig olyan fut be, ami motivál, hogy valóban tegyem meg.
2022. ápr. 23. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem durva, meg nem is vicces, de a mai kékszőlős topjoy-ban, amit ittam, az volt beleírva, hogy "bízz magadban"...

...jövőhéten érettségizek.

:)

2022. ápr. 25. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
"Rólad álmodik". Én nem hiszek ebben, főleg, hogy amikor olvastam éppen senki sem volt aki közelebb állt volna hozzám.
2022. máj. 2. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Az volt a kupakban, hogy te vagy a kakaóscsiga közepe.

Ezzel csak az a baj h én pont azt nem szeretem mert túl édes 😂

2023. jún. 15. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!