Mi volt a ledurvább/legviccesebb üzi amit a topjoy kupakba találtál?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 09:07
1/7 anonim válasza:
"Ma van az a nap"
Ez csak azért volt vicces,mert otthon feküdtem covidosan és tudtam, hogy ez nem az a nap 😂
2/7 anonim válasza:
Az volt benne hogy "csapatási" miközben épp csapattam a jointot :)
3/7 anonim válasza:
Kaktuszosból kaptam egy üveggel, beraktam a hűtőbe, mondván, hogy majd megiszom. Nem vitt rá a lélek, hogy megkóstoljam, hónapok teltek el. Míg végül elém rakták, hogy igyam már meg. Hozzáteszem, nem ízlett, nemigazán akart kifogyni az üvegből. A kupakon ez állt: "Örökké tart".
4/7 anonim válasza:
Sokszor eltervezek dolgokat, hogy meg fogom tenni, meg kell tennem, beszélnem kell az illetővel, stb., ekkor majdnem mindig olyan fut be, ami motivál, hogy valóban tegyem meg.
5/7 anonim válasza:
Nem durva, meg nem is vicces, de a mai kékszőlős topjoy-ban, amit ittam, az volt beleírva, hogy "bízz magadban"...
...jövőhéten érettségizek.
:)
6/7 anonim válasza:
"Rólad álmodik". Én nem hiszek ebben, főleg, hogy amikor olvastam éppen senki sem volt aki közelebb állt volna hozzám.
7/7 anonim válasza:
Az volt a kupakban, hogy te vagy a kakaóscsiga közepe.
Ezzel csak az a baj h én pont azt nem szeretem mert túl édes 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!