Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy válhatnék közvetlenebbé?

Hogy válhatnék közvetlenebbé?

Figyelt kérdés

Nagyon introvertalt vagyok, az utobbi idoben probalom belekényszeríteni magam új szociális helyzetekbe. A probléma az, hogy amint fennáll egy ilyen helyzet, "túlélő" uzemmodba kapcsolok es szinte teljesen leblokkolok, barmit is tervezek, semmi nem valosul meg belőle.

Egyszeruen erzodik rajtam, hogy feszelyezve erzem magam es az emberek nagyreszenek teljesen mas kep alakul ki rolam a fejeben, mint amilyen vagyok.. Gondolok itt pl kedvességre, intelligenciara. Ehelyett egy teljesen tavolsagtarto, hűvös es ostoba embernek tunhetek, ami mostanra mar elviselhetetlenul zavar, pedig nagyon vagyom ra, hogy uj embereket ismerhessek meg.

2022. ápr. 21. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok, de mindig rá jövök, hogy utálom az embereket, nem szivesen veszem magam körül velük. Hiba próbálok társadalmi életet nyitni, rögtön lezár az agyam, és mindenkit hűvösen fogadok. Mivel ha megszólalok, rögtön tönkreteszem a témákat, vagy a hangulatot. Egyszerűen inkább kimaradok mindenből. Elegem van, nem akarok senkinek sem megfelelni. Akinek nem tetszik a személyiségem, vagy a modorom dögöljön meg.
2022. ápr. 21. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
1. Neked nagyon aranyos a személyiséget és a modorod. De csak azért, mert nem akarok megdögleni. :D
2022. ápr. 21. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem is azért mondom, miért kéne másoknak megfelelnem? Ha megtagadnám magamat, azzal nem érnék semmit. Így nem frusztrál hogy , ha el hagynak vagy valami. Sőt nem is akarok senki barátikörébe lenni, mert megunom nagyon gyorsan, nem fekszik nekem ez a dolog
2022. ápr. 21. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért az introveltság és az antiszocializáltság két külön dolog.
2022. ápr. 21. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!