Nemethkaroly kérdése:
Egyre kevesebb a fiatal lány, fiatal ember?
Figyelt kérdés
Üdvözlet! A fiatal alatt 30 alattiakat és közelit értek. Jelenleg párt próbálok keresni, és ezért sokat járok el mindenfelé rendezvényekre, táncokra, egyebekre. Feltűnt viszont, hogy fiatalokból alig van egy-kettő.
Fiatal nőből elvétve lehet látni egyet-egyet. Lehet esetleg én járok rossz rendezvényekre, vagy mindenki elment külföldre? Van esetleg amit ajánlotok Budapesten?
2022. ápr. 21. 20:19
1/4 anonim válasza:
Igen, előregedő társadalomban élünk.
2/4 anonim válasza:
Én sok dögös csajt látok, az útcán egyes területeken. De ránézésre is túl fiatalok, nem tudom lehet megkéstem, vagy egyszerűen képtelen vagyok velük kommunikálni. Vannak fiatalok, csak vagy foglaltak vagy csak el vannak magukban, vagy éppen nem látszik rajtuk hogy egyedülállóak. Nehéz a jó partnert keresni, vagy éppen rá találni :D
4/4 anonim válasza:
Mindenki otthon van nyomja a tiktokot, nem mozdul ki stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!