Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kicsit aggódom mit tegyek?

Kicsit aggódom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Holnap egy buliba megyek és van egy társaság akik ott szoktak lenni mindig ezeken a bulikon, köztük pedig van egy srác aki nem régebbin rám írt facebookon de én nem írtam neki vissza mert nem akartam vele ismerkedni, most parázok mi lesz ha ott lesz holnap, tartok attól nem fog oda jönni? Egybként hogy nem válaszoltam utána törölte magát, de valahogy mégis bennem van a félelem szerintetek?
2022. ápr. 15. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem fog már ezután közeledni feléd, szinte biztos. Ha beszéltek vagy a közelében vagy, legyél semleges, távolságtartó.

Ha próbálkozna, akkor élőben is meg kell mondanod neki, hogy sajnálod, de nem szeretnél ismerkedni. Ha nem hagy békén, szólsz a társaságból valakinek, hogy gond van, segítenek majd, de ez már a legrosszabb verzió. Valószínűleg levegőnek fog nézni.

2022. ápr. 15. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogy érted törölte magát? fb-rol,azért mert nem válaszoltál? :D
2022. ápr. 16. 00:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem hanem az üzenetét amit írt.
2022. ápr. 16. 01:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem volt ott.
2022. ápr. 17. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!