Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Magyarországon lehet hiteles...

Magyarországon lehet hiteles egy drill zenész?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 13. 21:47
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
nem tudom Azariah hogy jön a képbe. senki se mondta, hogy ez egy szép karrier, vagy követendő.. de ez a valóság. Angliába egy, nagyon max két kézen megszámolható mainstream előadó tudott kitörni, és rengeteg, közel se megszámolható halt bele, vagy csukták le. Amerikában sem véletlen a gettókból kitörni próbálók sorsa. Csak ameddig te Magyarországon a jó létben nem látsz el az orrodig se, nem jelenti azt, hogy több száz Dél Afrikából menekült szenved attól, hogy egy teljesen idegen területen, országba, kultúrába kéne beilleszkednie, ki-mivel..
2023. jún. 22. 23:09
 22/23 anonim ***** válasza:
A magyar jólét, hagyjuk már! Az egyik legelmaradottabb országrész sötét sarkában tolom, minden ideköt, holott mindennaposak az ilyen kis wannabe trap sztár késsel hadonászó csicskák. Én miért nem lettem olyan szerinted? A legközelebbi egyetemig az odaútra nem volt pénzem, megették anyám hitelei. Anyám alkoholista élettársa kezei közül a szintén alkoholista, de ártalmatlan apámhoz menekültem, beiratkoztam gimibe, végigéheztem három évet, utolsó évben anyám egy szó nélkül elköltözött a levakarhatatlan élettársától, leállt az ivással, áthívott magához lakni. Apám közben meghalt, eltemettük. Magunkban már sokkal régebben. Nagyszerű ember volt az eredeti önmaga. Anyám betévedt az érettségi bankettre részegen (gyakorlatilag soha nem ivott akkor már), zagyvált fa$2ságokat mindenkinek, aztán kifelé a lépcsőn eltörte a bokáját. Páran szörnyűlködtek, hogy nem csinálok semmit, és én ettől csak még jobban ledermedtem. Mindenki hazakotródott, én is. Szép éjszaka volt. Érettségin épphogy átmentem pár olyan tárgyból, amit szerettem is. Rengeteget készültem rá, miután eljöttem apámtól. Nem volt kilátásban felsőoktatás, elpazarolt négy évnek tűnt a gimnázium is. Végigerőlködött, értelmetlen négy évnek. Ahogy ma is annak tűnik, random Audi tulajdonosoknak trógerolva minimálbérêrt. Fiatalon elég sokat foglalkoztam zenekészítéssel, leginkább digitálisan, elég gyenge hardverrel. Pár feltörekvő rapper gyerek elég jó fellépéseket köszönhet a kisujjból kirázott beatjeimnek. Jó ideje nem csinálom, pedig már minden meglenne hozzá. Nem gondoltam sose arra, hogy kést lóbáló csicskává kéne változnom. Biztos ez az istenverte jólét teszi, hogy csak megszületni volt nehéz.
2023. jún. 23. 06:04
 23/23 anonim válasza:
Sajnálom a gyerekkorod, es a helyzeted es tenyleg kivanok neked minden jot a kovetkezokben, foleg hogy csinald azt amit szeretsz csinalni(beat keszites) vagy barmi hisz csak akkor leszel boldog. Ez viszont tovabbra is Europa, akarmennyire elbaszott orszag, vagy sorsok vannak elkepzelhetetlen hogy Somalia es egyeb tersegein mi van. Ha van idod, nezd meg a “Captain” filmet. Nagyon erdekes, latszik, hogy nem idegbeteg elborult emberek hadonasznak a fegyverrel, oda szulettek, legnagyobb hibajuk ez. Nem okos emberek, de egy olyan szegeny faluba hogy lehetne barki is olyan mint pl egy EUban szuletettek.. hatalmas kulonbsegek vannak sajnos pl IQban, atlag eletkorban stb. En el se tudom kepzelni ott milyen lehet elni, esetlegesen gyerekkent - fiatalkent szomjusagban meghalni :/
2023. jún. 23. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!