Elmennétek így egy házibuliba?
Sziasztok!
Beszélgetek egy ideje egy lánnyal, nagyon jól alakulnak a dolgok.
Kölcsönös a szimpátia, szeretjük egymás társaságát, szinte 0-24 beszélgetünk. Olyannyira kimerem jelenteni, hogy egymáshoz illünk, hogy ha végül ebből nem lesz semmi és off lesz, akkor nincs igazság a Földön, de tényleg. :D
Szóval:
Meghívott a születésnapjára egy házibuliba, ami kb. 3 hét múlva lesz. Minden vágyam ott lenni vele és találkozni, viszont a bulin olyan személyek lesznek, akik kb. hányásig isznak.
Ezzel én nem tudok azonosulni, sosem tudtam. Nem járok el bulizni, általában otthonülő típus vagyok (persze, leszámítva a heti 5 edzést, amikor kimozdulok.. :D), erre a bulira is csak azért mennék el, mert Ő is ott lesz.
Viszont, elég messze van, így valószínűleg valamikor másnap reggel tévednék haza, ami szintén nem előnyös, mert mint mondtam, edzeni járok, és nálam az edzés az első jelenleg, viszont érte még 1 napot is kihagynék edzést tekintve. (Ezt csak az érti igazán milyen nagy dolog 1 edzést kihagyni 1 lányért, aki szintén jár edzeni, és imádja ezt a sportot. Nálunk 1 nap is rettentő sokat jelent mentálisan.)
Összegezve: Meghívtak egy buliba, ami 3 hét múlva lesz, viszont olyan személyek lesznek ott, akik hányásig isznak és kb. 0 értelme lenne az egésznek és sok kedvem nincs is így elmenni. Viszont ott lesz Ő is, és szívesen mennék miatta..
Lehet több értelme lenne, ha elhívnám valahova én, mintsem egy olyan dologba belemenni, amit valójában nem is szeretnék?
Attól hogy más mennyit iszik még nem kell neked is innod, én jó ideje nem iszok mert rájöttem hogy igazából nélküle is ugyanolyan jól tudom érezni magamat.
Amúgy ha ennyire otthonülős vagy sztem neked is jól jönne a szocializáció, 1 edzés kihagyás meg nem a világ vége.
8 évig edzettem...de amikor buli volt soha nem hagytam ki, ne légy köcsög menj el, edzeni később is ráérsz.
Azokat a hülyéket meg le kell szarni, igyál amennyi jól esik neked aztán kb ennyi.
Ne igyal es menj haza,amikor szamodra erdektelen a tarsasag. Igy ott voltal is meg nem is. Akar 1-2 ora mulva is elmehetsz onnan,h dolgoznod kell menni onnan kozvetlen. Es megszabadulsz az igenytelen proliktol.
(En is edzek nem iszom soha ,de szeretem a hazibulikat.)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!