Ami pár éve még alternatív volt, ma már mainsteam? (Anime, kpop, ázsai fiúk, fantasy, geek, aesthetic stílusok)
Ezek pár éve még az elvontabb sílusok közé tartoztak, a tipikus kocka tevékenységek voltak.
Mostanság viszont egyre több helyen találkozni ezekkel, pl. öltözködésben is, kpop népszerűsegével, régen a kockás szoknya, animések jellemzője volt, vagy a cottagecore stílus, fodros ruha, kötött kardigán is az tipikus stréber lányok öltözködési stílusa volt, ma pedig kb mindeki hordja már.
( az Agymenőkben is jól elkülönül a menő csajos/pasis és a kocka öltözködés)
Szerintetek ezek már mainstream stílushoz tartoznak, vagy csak csak több az ilyen kocka típusú ember a közösségi média felületeken?
Ez semmi.
Múltkor az óvodában álltak neki meleg szülők arról beszélni, melyik műtesse magát nőnek...
A személyiség nélküli nullák próbálják ezt lenyúlni hogy "különlegesek" legyenek, így lett fősodor. (A "Mainstream" magyarul)
Ugyanez a mentális betegséggekkel. "Én szorongásos beteg vagyok, meg felénk, de itt az onlyfans címem! Xoxo"
Én igazából a kpop-osok nevében tudok beszélni.
Egyszerűen menő lett, de ezzel a színvonal is csökkent. Míg régen csak azok merték bevállallni hogy ilyet hallgatnak, akik kőkeményen benne voltak, most már az is rögtön stan-nek (kb. nagyon nagy rajongó) mondja magát, aki meghallgatott 2 bts számot. Nincs ezzel baj, szívesen fogadunk mindenkit, de aki csak azért mondja magát kpop-osnak, mert az most menő, inkább maradjon biztonságos távolságban.
#3 a kpop utálók se mondják magukat utálóknak mikor
1: nem is ismerik a kpopot, és nem tudják min mennek keresztül az idolok naponta
2: csak 1-2 számot hallgattak meg, és így formálnak véleményt az egész kpopról!
Én nem értem az ilyen embereket! De neked is igazad van, csak ezt is el akartam volna így mondani, mert majdnem hogy ugyanaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!