Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért néznek furán a lányok...

Miért néznek furán a lányok ha szórakozóhelyen odamegyek hozzájuk és meghívom őket egy italra?

Figyelt kérdés
Min lepődnek meg ha egy jóképű,magas férfi odalép hozzájuk? Miért jönnek zavarba,és főleg miért nem mosolyognak?

2022. ápr. 9. 16:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy te jóképűnek tartod magad, ők meg nem... :-DDD
2022. ápr. 9. 16:44
 2/15 anonim ***** válasza:
63%

"Miért néznek furán a lányok ha szórakozóhelyen odamegyek hozzájuk és meghívom őket egy italra?"

Mert csúnya vagy.

"Min lepődnek meg ha egy jóképű,magas férfi odalép hozzájuk?"

Azon, hogy egy jóképű magas lépett oda és nem a szokásos hozzád hasonló csúnyák.

"Miért jönnek zavarba,és főleg miért nem mosolyognak?"

Mert nem akarják, hogy ott legyél.

2022. ápr. 9. 16:50
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

Meglepődnek, hogy mit szeretne tőlük egy idegen. Esetleg félnek, hogy hátsó szándékaid vannak, vagy bántani szeretnéd őket. Lehet, hogy ez távol áll a személyiségedtől, de ne felejtsd el, nem ismernek téged.

Lehet azért jönnek zavarba, mert tetszel nekik, de az is lehet, hogy egyszerűen nem értik a szándékaidat.

2022. ápr. 9. 16:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz ráj, ha több embertől meg kérdezed le tudod szűrni a valóságot.
2022. ápr. 9. 16:55
 5/15 A kérdező kommentje:
#2 nem vagyok csúnya,te viszont gyanítom egy megkeseredett túlkoros incel lehetsz😃
2022. ápr. 9. 17:03
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
5. Mellétrafaltál. 3gyerekes anyuka vagyok. 😁
2022. ápr. 9. 17:08
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Igen nyilván én vagyok megkeseredett incel és nem az akit rövid úton lepattintanak a nők.
2022. ápr. 9. 17:18
 8/15 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm a sok Értelmes,normális választ.😑😑 Nem gondoltam volna hogy ennyi agyhalott van itt...
2022. ápr. 9. 21:02
 9/15 A kérdező kommentje:
#7 Én legalább eljárok szórakozni..😂 Te mit csinálsz hétvégente kölyök? nyomod a CS-t?😂 a neved is szórakoztató ám. Kamugép😃
2022. ápr. 9. 21:05
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
Inkább CS, mint bulika. 🤷🏼‍♀️
2022. ápr. 10. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!