Mi történik szerintetek egy Facebook oldallal, miután az ahhoz kapcsolódó profilunkat töröltük?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból kérdem2022. ápr. 2. 21:56
2/9 anonim válasza:
Törlödik. Netán törölted magadat?
4/9 A kérdező kommentje:
Láttam az egyik lány akinek írogattam törölte a profilját de az oldalára még tudtam írni, aztán csak több mint egy hónappal jelezte a facebook hogy az oldal már törölve lett. Számomra ez az ami nagyon érdekes....
2022. ápr. 2. 23:06
5/9 Shaddark válasza:
Gondolom nem egyből törlődik, hanem ad egy gondolkodási időt mint minden más szolgáltatás is.
Ha addig nem nyom "mégse"-t akkor töröl.
6/9 anonim válasza:
Asszem 20 napig még meg tudja gondolni magát és akkor visszaallithato. Utána viszont már egyáltalán nem.
8/9 anonim válasza:
Közelítsük meg informatikai oldalról a dolgot. A biztonsági mentések tárolnak minden adatot még hosszú évekig. Attól, hogy az átlag polgár nem éri el, még le van mentve.
9/9 anonim válasza:
És ez milyen érzés neked,hogy úgy törölte magát,hogy nem is szólt? El se köszönt? Hiszen azt mondtad, beszélgettetek….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!