Szerintetek is jobb volt az élet 2010-től visszafele?
Vagy csak azért volt jobb mert kicsi voltam
23/F
Shaddark
Azért 2000 előtt se volt akkora kánaán. A filmeket szerettem, rengeteg jó film ment akkoriban a moziban. Visszont a 90-es évek a szabadrablás időszaka is. Akkoriban óriási kultusza volt az erőszaknak, az izomagyú embereknek. Diszkóhaknik, párslágeres együttesek, monoton gépzene, stb...
Inkább már akkor a rendszerváltás előtti időszak, a "boldog békeidők."
Régi filmekben látható az a korszak.
Igazad lehet, valószínűleg az információ áramlás volt sokkal gyengébb / kisebb mértékű és amit nem tudunk az nem fáj :)
A szocializmusban 18 éves korom előtt éltem, arra úgy emlékszem hogy igazából mindenkinek olyan problémája volt amit ő okozott saját magának. Mert mindenkinek telt mindenre. Ha nem itta el...
Persze sok mindent nem is tudott magának venni az ember, tized annyi dologra nem volt szükség akkoriban, mert nem találták még fel őket.
Lehet század-annyi...
De én jól éreztem magam a 90s években is, persze akkoriban ami fontos volt számomra az a bulik meg csajozás volt. Azt meg lehetett.
A fizetésnek még volt értéke, a számlák még fillérekbe kerültek.
Ha jól emlékszem, akkoriban ha valaki kimondta hogy a vízért is fizetni kell körberöhögték :)
- Bár lehet ez még előtte volt.
Egyedül az emberi kommunikációban mondanám ezt határozottan. Hiszen mindent személyesen vagy telefonon kellett intézni, ma meg mindenki írogat.
Ma már kimész az utcára látod, hogy ahhoz is lusták az emberek többsége, hogy 50-150m rel arrébb álljanak a kocsival.
Viszont pénzügyi szempontból, befektetésből és szórakoztatásból (leszámítva a diszkót meg bulihelyeket) jobban állunk. + leszámítva a sok vándorlást és építőipart (egyre megteltebb helyek az országban illetve egyre üresebb helyek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!