Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Minden héten találkozom egy...

Minden héten találkozom egy barátommal, és elmegyünk a faluban levő pizzázóba, megebédelni. Pusmognak rólunk a pincérek,és gúnyolódnak rajtunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A múlt héten ültem a parkban, ami szembe van az ominózus pizzázóval,és amikor jött a pincér csaj, meg a pizzakiszállító srác , a srác azt súgta oda a csajnak félhangosan,hogy "már megint itt van". Azaz ezt rám értette, a csaj meg elkezdett hangosan vihogni. Mit tegyek ebben az esetben,hogy leckéztessem meg? Mivel a faluban és a környéken ez az egy pizzázó van, és viszonylag jó áron, a barátom szerint nem kellene összevesznem velük, szerinte engedjem el..Mit javasoltok,mit tegyek?
2022. márc. 28. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod nekik, hogy a te is hozzájárulsz a pénzeddel az ők béréhez, úgyhogy örüljenek, hogy ott ebédelsz.
2022. márc. 28. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Te írtad ki kb ugyanezt a kerdest a helyi kocsmával is pár hete?
2022. márc. 28. 22:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Én meg a kocsma? Soha életemben nem jártam ott, főleg nem nőként.
2022. márc. 28. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vihogjatok róluk ti is, valamit látványosan elkezdtek mondani halkan egymásnak, az ő hátuk mögött. Elég ha hétköznapi dolgokról beszélgettek ilyenkor, nem kell róluk. Lényeg a testbeszéd, ha nem hallják úgyse, csak annyit fognak érzékelni az egészből hogy mivel rájuk néztek olykor, sejteni vélik hogy róluk lehet szó.
2022. márc. 28. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!