Zsíros deszka nevű fazonról lennék kíváncsi a véleményekre. Nem sürgős, bárki bármikor ír - akár x év múlva is - el lesz olvasva. Te ismered őt? Mit gondolsz róla, mit gondolsz a stílusáról? Őszinte vagy erőltetett, esetleg hamis?
9# nekem pont az volt szembeötlő, hogy az állítólagos lazasága borzasztóan erőltetettnek tűnik.
Innen ered az alap kérdés.
Hogy egy nagyon nem spontán és nagyon nem laza fickó mitől ilyen közkedvelt.
#10:
Kicsit el lettél kanyarodva a témától...xD
4-5 éve fedeztem fel a videoit, emlékszem az üvegvágásról kerestem valami hasznosat és véletlenül belebotlottam a "fazonba".
Viccesen és szakszerűen elmagyarázott mindent és bemutatta a borosüveg és egyéb törékeny üveg vágását benzines fonállal és gyémánt vágóval. Csak később tudtam meg hogy Japánban lakik, ahogy néztem tőle több videot is.
A barkácsolós videoi a legjobbak, imádtam. A motovlogos videokat is szerettem, érdekes volt látni a japán közlekedést, közben volt téma mindenről és semmiről, háttérzajnak hallgattam, de jó volt. Viszont sajnos az utóbbi időben már nem csinál olyan videokat amiket korábban, csak leül és hosszasan beszél különböző témákról amik annyira nem érdekesek, persze van köztük komoly téma is amit érdemes meghallgatni. De sajnos valahogy megváltozott a skac. Hiányoznak a barkácsolós jópofa videnyói, azokkal tuti sikert aratna. Nyilván sok a dolga, szóval nincs ezzel semmi gond, dolgozik.
Viszont szerintem egy nagyon jó fej és szorgalmas ember, csak jót lehet róla mondani, azon kevesek egyike akinek a csatornája érdekes és nézhető, a videoi nincsenek agyon vágva, látszik igyekszik a közvetlen beszélgetésre és kifejti miről mit gondol. Vannak jó ötletei amik nagyon hasznosak a mindennapokban.
Én bírom, de a stílusa távol áll tőlem.
Mi ez a hülyeség, hogyha rendesen kertészkedne nem lenne ideje mocizgatni? Miért ne lenne? Ha 9-10 órát dolgozik mint “paraszt” naponta és 8 órát alszik, még mindig marad 6-7 órája a hobbikra. Azt miért ne tölthetné fel youtubera?
A másik pedig, hogy nem handabandázik Japánról, hanem pont hogy amennyire csak lehet objektív.
Pl. azért mert Tokióban van néhány “bugyiautómata” mit csinál az átlag magyar turista? Azt állítja, hogy egész japán tele van ilyenekkel… Ő meg normálisan elmondja, hogy tényleg van ilyen, de azért koránt sem olyan elterjedt.
Illetve olyan hasznos infókat is tőle tudok, hogy a Sake az ott Japánban csak annyit jelent, hogy alkohol és amire itt Európában használjuk, azt ott úgy hívják hogy nihonshu.
Több mint 10 éve él ott, szóval nem handabandázik!
Engem az ezoterikus jellegű videói idegesítenek, de el tudom fogadni, hogy másképpen gondolkodik mint én, ezért ezeket a videókat nem nézem meg és kész… Eleve a videóinak kb. a negyedét nézem, de az gyakran szórakoztató.
Kertészkedéssel kapcsolatos infókat kerestem. Így találtam rá a videóira.
Elég sok számomra hasznos dolgot találtam, ami nálam működött.
Legutóbb a japán földrengés, és a repülőgép balesetről tett fel videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!