Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyesek mégis miért gyűlölködn...

Egyesek mégis miért gyűlölködnek ? Miért uszítják, hergelik az embereket ?

Figyelt kérdés
Sok a probléma nélkülük is a világon.
2022. márc. 4. 07:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert így érzik jól magukat.

Van akinek lételeme, hogy utáljon mindig valakit.

Az én csaladomban is van ilyen Sajnos.

2022. márc. 4. 07:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egész média csak erről szól. Az emberek többsége pedig ezeket el is olvassa, fogékony rá, plusz neki is van saját frusztrációja, amit azon akar levezetni, hogy így viselkedik, ahogy írtad.
2022. márc. 4. 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A média is tényleg csak erről szól itthon, meg sok más helyen ezt is látják, valamint ez mozgat meg sokakat, ez ad nekik örömöt. A gyűlölködők sokszor nagy figyelmet kapnak, ez pedig csak még inkább erre a magatartásra ösztönzi őket.

Régen nekem is több ilyen ember volt az éltemben, és őket ez a fajta viselkedés éltette, engem meg pont, hogy leszívott.

2022. márc. 4. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:
22%
Érzik, hogy vesztettek. A liberálisok már csak ilyenek.
2022. márc. 4. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy a 2es és 3as is mondja, a médiából érkezik főként. 12 éve a csapból is a gyűlölet és a megosztás folyik, eleinte csak a közmédiákat használták erre, manapság egyre több felületet szerzett meg a ner ahol nyíltan dezinfót és gyűlölet propagandát terjesztenek. Egyébként ez nagyrészt a fasiszta rendszerek sajátja is, aki gondolja nézzen utána, meglepően sok hasonlóságot fog felfedezni a mi jelenlegi helyzetünk és ezen rendszerek működése közt. Sajnálatos ami folyik, de teljesen szándékos és tervezett folyamat.
2022. márc. 4. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!