Ha szeretnék néha bulizni menni Egerbe, de nincs szállásom, mit lehet csinálni? 31/F
Az a probléma, hogy ha az ismerőseim lelépnének, akkor hajnali fél 4-ig nem nagyon tudok mit csinálni, hova menni. Bíborosban vagy a Borkápolnában nem szeretnék maradni egyedül, ismeretlenekkel. És nincs garancia arra, hogy el tudok menni aludni valakihez.
Sajnos a vasútállomás épülete be van zárva 11-től. Van más ellenőrzött, biztonságos hely, ahova be lehet így éjszaka menni?
Szállodát, panziót meg nem fizetnék 14ezerért minden ilyen estére (ennyiért láttam)
Mi van ma az emberekkel, fél 4? Mi akkor a buli közepén voltunk, senki se marad addig?
Valakit megkérsz, hogy maradjon még vagy ismerkedsz. Valahogy ittasan nekem mindig olyan jól ment, vadidegennekkel haverkodtam, dumáltam hajnalig a ház mögött, ittuk egymás páleszét. :D
Bár 30 körül talán már nehezebb, de tavaly nekünk is volt egy idegenekkel haverkodós bulink, pedig már alig járunk valahová.
Mert nem igazán mély barátságok, csak felületes ismerősök. Ezért léphetnének le.
Azért, mert akkor indul a vonatom. Nincs jogosítványom még, nem volt eddig rá szükségem.
Mondjuk aki plusz egy órát nem marad a felületes ismerősével se meginni még egy sört... szerintem barátkozz.
Nekem is voltak ivócimbik akikkel csak hétvégén találkoztam, de mindig együtt ültünk hajnalban a nagybuszmegben, az egyikük lett így 20 év múlva is a legjobb barátom.
A kollégáimmal is bevártuk a részeg kolléga vonatát a csapatépítő ivást követően, pedig azért vannak ellentétek.
nem igazán világos a kérdés.
mert én úgy szoktam, hogy bérlek egy szállást az ó városban a vár mellett, ha jól emlékszem virág szálló.
aztán lemegyek, eldöglök, aztán irány a szépasszony völgye nővel vagy haverokkal, ahol fetrengőre iszom magam:D majd egy taxis elvisz a szállóra.
Költenék szállásra, de minden ilyen este 14ezer ft kicsit soknak tűnik.
Felszínes ismerősök ők, mert nincsenek olyan barátaim, akik inni szoktak és el is hívnának magukhoz.
7-es: ismerkedés miatt tenném, hogy velük beszélgetek alapvetően, de ha van egy szebb lány a közelben, akkor odamennék és próbálkoznék. De ha elküld, akkor nem egyedül ülnék tovább hajnali fél 4-ig, hanem velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!