Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miből telik nektek ezekre,...

Miből telik nektek ezekre, mivel lehet ennyit keresni?

Figyelt kérdés

Sokat olvasgatok itt gyakorin és ez alapján kialakult bennem egy kép az átlag magyarról. Mivel én sajnos nem tartozom ebbe a körbe, így szeretném tudni, miből telik nektek az alábbiakra. Vagyis mivel kerestek meg annyi pénzt, amiből:

- mindenkinek telik 20-25 milliós autóra,

- minden évben a család összes tagja megkapja a legújabb, 500-600 ezerbe kerülő iphone-t,

- mindenféle eletronikai kütyüből (számítógép, mikrofon, airpods, hangfalak stb.) a legjobbra, legújabbra,

- telik több millió forintos fényképezőgépre, ha pedig valaki videózik a családban, akkor a legprofibb videós cuccokra, világításra, hangra, vágóprogramokra,

- telik annyi megtakarításra, hogy amikor pl. beüt a karantén, akkor a szokásos színvonalon hónapokig, vagy akár évekig is el tudnak élni munka nélkül,

- telik lakásfelújításra olyan módon, hogy mindennapos egy 3-4 milliós konyha például,

- telik nyaralásra a világ különböző pontjaira, pl. Távol-Kelet, USA,

- telik különféle haulokra külföldi webshopokból, ahonnan több zsák ruha rendelése rendszeres, és ha esetleg nem jó valamelyik, az sem baj, mert teljesen szokványos, hogy több (tíz) ezer elmegy a ruhák visszaküldésére,

- telik 1 millió forintos kutyák és macskák vásárlására természetesen csakis tenyészetekből, utána pedig a hetente 100 ezerbe kerülő kutyatápra, állatorvosra, kutyaiskolára, egyebekre,

- mindenkinek telik arra, hogy saját lovat tartsanak, és a gyerek versenyezni járhasson a lóval,

- mindenki a lehető legtermészetesebb hangon beszél a különböző kábítószerek használatáról, amikről én még életemben nem hallottam, és elképzelésem sincs honnan lehet ezeket beszerezni és nem is érdekel, de másnak arra is telik, hogy ezeket nap mint nap megvegye, és persze a cigit is,

- a nőknek telik rendszeresen a fodrászra, póthajakra, műszempillára, szoláriumra, körmösre, plasztikai műtétekre,

- konditeremre és különféle étrendkiegészítőkre, a pasiknak kokszra, prémium kajákra,

- fesztiválokra és egyéb szórakozásra,

- a gyerekeknek külföldi egyetemekre, az ottani megélhetésre,

- akinek esetleg nincs saját ingatlana, az minden további nélkül ki tudja fizetni a havi 200-300 ezres albérletet is,

szóval mivel kerestek annyit, amiből ez kijön? Adjatok ötleteket egy földi halandónak pls!

Ja és mielőtt még valaki trollnak nevezne szokás szerint, ERRE TÉNYLEG MINDENKINEK TELIK, oké, vannak csóró emberek is, de az átlagnak igenis mindez természetes és én nem értem miből!

2022. febr. 16. 20:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
Szüleimnek van egy nagy kertes háza,autója, 2 lakás kiadva, nekünk párommal 2 ház, autó, külföldi munka, valahogy mégsem telik ilyenekre.. :)
2022. febr. 16. 21:02
 2/17 A kérdező kommentje:
1/1 vagy csak nem akartok rá költeni?
2022. febr. 16. 21:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hol élsz hogy ez természetes, de felénk ritka az ilyen aki ezeket megteheti, köztük én sem tudom, csak gondolom sokat voltál fel instán ahol az ilyen luxus rib.ncok iphone 13-akkal fényképezgetik a pics.ájukat...vagy a gyúrós köcsögökkel akik RS6 mellett pózolnak.

De a valóság egyáltalán nem ilyen, Pesten szoktam látni egyébként ezt a nagy társadalmi hézagot, valaki lamborghinivel jár valaki meg g astrával.

Egy barátom van aki tehetős és ezeket a dolgokat megengedheti magának, de ő is külföldön dolgozik, kertészetben, és rohadt sokat...nincs is élete ez mellett...így keres 650-700 ezret. Ja meg a tesóm közgazdász Hollandiában 750-800 de akkor sem vesz semmi ilyesmit...inkább utazik stb.

2022. febr. 16. 21:05
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Arra nem gondoltál hogy az emberek hazudnak mint a vízfolyás? Messziről jött ember azt mond amit akar.

Hidd el hogy azoknak van a legszánalmasabb élete akik úgy érzik hogy egy anonim oldalon kell flexelniük, ahol igazából őszinték is lehetnének tét nélkül.

2022. febr. 16. 21:10
 5/17 A kérdező kommentje:
"8 év Csillag." - neee, ilyesmit nem szeretnék. :D
2022. febr. 16. 21:26
 6/17 A kérdező kommentje:
5-ös, nem igazán gondolok erre, mert ok, lehet, hogy itt kamuzik egy-két ember, de ha kimegyek az utcára, ott is azt látom, hogy az összes cigó Gucciban meg Armaniban van és mercik, audik mindenütt. Valamelyik nap pár csöves cuccot vettem a Pepcoban és előttem a tesók 60 ezerért vettek babaruhát.
2022. febr. 16. 21:27
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Ja, kamu Gucciban meg kamu Armaniban. Meg használt Mercikkel és Audikkal. Vagy hitelt hitelre halmozva.

Rengeteg babaruha lehetett, a Pepcoban nagyon sokat kell vásárolni hogy kijöjjön 60 ezerre :D Na de mégsem Armanit meg Guccit vettek a kis pulyának, hanem olcsó Pepco-sat.

Mondjuk ha most született vagy most fog, (főleg ha első gyerek) akkor azért elég nagy kiadás az érkezése.

2022. febr. 16. 21:38
 8/17 A kérdező kommentje:

igen, de az egyik gyerek full armaniban volt

és simán kinézem belőlük, hogy igaziban :(

2022. febr. 16. 21:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ritka az ilyen, gyakorin meg mindent ossze lehet kamuzni. Egy baratnom van aki szerintem picit jobban el, mint a tobbi, neki apja ügyvéd, anyja meg csaladterapeuta. Ok nagyon sokat tettek azert hogy sok penzuk legyen. Amugy a látszatnak ne higgy, van aki részletre veszi ezeket a dolgokat (telo, kocsi, haz) esetleg hitele is van, ugy meg enis meg tudom csinalni.
2022. febr. 16. 22:35
 10/17 anonim ***** válasza:
56%
1: vagy kamuznak és semmijük nincsen 2: nem mindenkinek van, de nem is egy szűk rétegnek. 3: nem csak a mekiben lehet dolgozni, rengetegen kerülnek be egyetem után olyan baró állásokba ahol a kezdő fizu 2milla. 3: örököltek. Mindenki örököl valamit, a szüleinknek is van háza például. Ismerőseim örököltek 3 házat és 1 nyaralót a nagyszülőktől. Mindegyik ki van adva, egy hónapban 3 millió folyik be nekik nulla munkával. Ezek mellett az apuka grafikus, 600ezret ekres, anyuka építész, 300-at keres. ez durván 4 milla minden hónapban. egy év alatt simán vesznek egy nagy bömöst. Vettek is, csak merciből van és amg. Mégsem bűnözők, senkit nem károsítottak meg.
2022. febr. 16. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!