Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sok jóból kiamrad az ember ha...

Sok jóból kiamrad az ember ha nem jár bulizni?

Figyelt kérdés

Még tiniként voltam kb 10x, azóta nem voltam egyszer sem. Néha jó lenne menni, kikapcsolódni, inni, de nincs kivel.

Sok jóból marad ki az aki nem jár hetente-kéthetente?

2022. febr. 11. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Baz*meg te voltál... tudod milyen akkor xd

menjél egyedül, de te csak a kifogást keresed

2022. febr. 11. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Igen, sok víruskából kimarad... :,D
2022. febr. 11. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Én sosem jártam, nem hiányzott. Semmiből sem maradtam ki, ami nekem fontos.

Úgy látom viszont, hogy neked hiányzik, te kimaradsz valami jóból. Szóval a válasz egyénfüggő.

2022. febr. 11. 19:02
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Rossz memória, biztos fontos szerepet tölt be a boldogságunkkal kapcsolatban, hiszen fontos eleme neki, főleg akkor, ha bulizással párosítjuk. Sokkal szívélyesebbek az emberek, ha szórakozni járnak.
2022. febr. 11. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább abból maradnak ki szerintem, hogy kevésbé lesznek szociális emberek és kevesebb emberrel fognak kapcsolatot teremteni, és a pár találás is nehezebben fog menni. Aki rendszerint bulizni jár, annak van meg egy kialakult társasága és amiatt sokkal több emberrel tud megismerkedni, emiatt kapcsolatai száma is nagyobb lesz, ami jól jöhet munkaügyben, párkeresésben, egyebekben. Aki nem jár bulizni, kevesebb emberrel talizik élete során.
2022. febr. 11. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:

"Néha jó lenne menni, kikapcsolódni, inni"

Igen, mert te szemmel láthatóan igényled az ilyesmit, mondjuk én inkább jobban szeretem a nyári bulizást, fesztiválozást.

2022. febr. 11. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha te igényled, akkor baj, ha kimaradsz belőle, de én például egyáltalán nem igénylem, be nem tenném a lábam egy szórakozóhelyre, erre vágyom a legkevésbé, így engem nem zavar.
2022. febr. 11. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Régebben voltam párszor, de semmi olyan jó dolog nem történt, amiből kimaradtam volna, ha nem megyek.
2022. febr. 11. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!