Rettegek attól hogy megkéselnek az utcán, mennyire kell tartanom?
Raboló, aki életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomkövetős volt.
ALAP a CS spray és a gáz/gumis pisztoly.
Akik szerint nem, azok gondolom a biztonsági övet sem kötik be, hiszen kamion ellen nem véd.
Meg nem tartanak otthon porral oltót, mert minek, ha munkában vannak, mikor leég a ház, ugye?
A tűzeset meg a biztonsági öv aztán marhára összepasszol a késeléssel, ugye.
Birka...😄
11: aki nem gyakorlott ember, annak sokkal veszélyesebb ilyesmit magánál tartani, mert jó eséllyel elveszik tőle, és ellene fogják használni...
De kérdező, nehogy azt hidd már, hogy ilyen utcai támadás napi szintű és egész Budpaest olyan mint Bronx.... :-DDDD
13.-ra.
És hogyan veszik el??? Vegyél már el egy gázsprayt! A pisztolyt meg nem mutogatni kell, hanem mielőtt belép a rigó ütő/rúgó távba, 2X arcba lőni, és kész!
14 menj le bunyózni inkább, látszik h lövésed sincs a harcról.
Én késharcoltam is többek között, 7 méteren belül nincs idő lőfegyvert rántani se.
A gázpisztoly meg főleg semmit nem ér, vagy fuss, vagy add oda a pénzed, ha csak nem vagy hülye.
Jó.
ÉN: ZT bicska. Böker fix kés. ESP vipera. Alfa G040. CS spray.
Akik szerint nem kell az önvédelmi eszköz, az viseljen futócipőt, fogvédőt, és kössön életbiztosítást!
19: te is paranoiás vagy....???
40+ éve élek bp-en, még soha nem volt ilyesmire szükség.... Soha nem akartak megtámadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!