Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megnézem, milyen az Anotalk....

Megnézem, milyen az Anotalk. Láttátok már, hogy milyen oldal? Lent írom.

Figyelt kérdés

Senki nem tud fogalmazni, beszélgetni. Csak szexről akarnak beszélni. Mindenki azt állította, ő mindenről tud és szeret beszélgetni. Ennek ellenére nem tudták megnevezni az őket érdeklő témákat, tőlem várták, hogy dobjak fel témát, igaz, ezek mondjuk be is fulladtak hamar, mert aztán kiderült, hogy a szex az egyetlen, ami érdekli. Volt, aki rögtön dugást javasolt, esetleg hármasban és az se érdekli, ha ronda, kövér vagy undorító vagyok. A nevem se. Csak dugjunk, mondta ő.

Megérett a világ a pusztulásra.

2022. febr. 3. 19:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
sokan trollkodnak, meg az anotalkon szó szerint volt olyan, hogy 2 napot vártam (többször is), hogy bedobjon valakit, mivel én férfiként lépek be :D
2022. febr. 3. 21:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt mondanám, hogy nincs kivel beszélniük és ha nőként lépnek fel akkor jobban érdeklődnek irántuk.
2022. febr. 4. 00:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Telefonon nehéz használni. Itt nem megy a tíz újjas vak írás. A pötyögést nem szeretik.
2022. febr. 4. 04:01
 14/20 A kérdező kommentje:

13-as, de ez csak a szextémák esetében igaz? Ha valaki csak szexről akar beszélgetni, és eljátssza, hogy nő, akkor talál beszélgetőpartnert? Az én tapasztalatom az volt, hogy talál, de hát milyet? És milyen beszélgetésre??? :( Ez nem is beszélgetés. Nem tudnak írni. Beszélgetni se. Az nem beszélgetés, hogy "olyan nőt keresek, aki kutyával dugna". És az sem, hogy "szopki a f a s z o m".

Nekem is nehezen lesznek beszélgetőpartnereim (itt vagy irl), ha viszont lesz, lenne, akkor mindegy az én nemem is és a másik emberé is. Remélem. Persze az is lehet, és sokszor ezt is élem meg fb-csoportokban, hogy az egész világ egy társkereső, ott meg a legtöbbször mégis számít a preferált nem. És ha az egész világ egy társkereső, persze azzal sincs baj. Ez is csak azt bizonyítja, amit én hiszek, hogy az emberek kapcsolódni akarnak. Szerintem nem szexre. Az anotalkra fellépő emberek viszont szexre. Tapasztalat.

2022. febr. 4. 07:26
 15/20 anonim válasza:
100%

Mit várunk egy olyan világban ahol az anonimitás mögé bújva bárki szinte bármit megtehet következmények nélkül? Lásd a facebookon arc nélküli profilok akik fröcsögnek a csoportokban és ha kitiltják őket, még nekik áll feljebb.

A szex eleve fő téma az ilyen embereknek. Megjegyzem én is nagyon szeretek erről beszélgetni, hogyha a másik is nyitott rá.

Viszont amikor ilyen durva perverz idióták jönnek akiket leírtál, hát ez már szerintem a legalja.

Több oldalon is fent vagyok és volt már szerencsém több emberrel is ismerkedni. Nyilván aki nem üt meg egy szintet azzal én nem folytatom a társalgást. Sosem küldem még a farkamról képet kivéve, hogyha kérték vagy én is kaptam előtte intim képeket.

Van egy ismerősöm, 46 éves nő. Ő megosztotta velem a társkereső tapasztalatait. Nagyon elszomorító volt.

Végül kb 1 év után talált egy normális pasit. De addig amiken keresztül ment az elég elszomorító volt.

42F

2022. febr. 4. 08:09
 16/20 anonim ***** válasza:
81%

Semmi sem bontakozott ki, mert telefonon lassú az írás, egyszerűen kiléptek a beszélgetésből.

A nyítás a korod,merre laksz.

A kutyás történettel az fb találkoztam. Egy nő volt és nagyon jól nézett ki. A szeme volt különleges, ahogy nézett. Privátban megkérdezte milyen kutyám van...azt kamuztam, hogy német dog "hűha az hatalmas" tudtam, tetszeni fog neki... próbáltam beszéltetni a nőt kb 25 éves lehetett.. azt mondta, hogy kb 5 perc, de intenzívet,és mélyet élvez a kutyáktól. A beszélgetés akkor bukott el, amikor én azt kérdeztem, hogy nem fél terhes lesz a kutyától? Azt felelte, hogy ne haragudjak, de alapvető biológiai ismeretekkel sem rendelkezem kb. 5 osztály-ban tanítják...és akkor tiltott.

A kőrben lebukott, és kitették az arcát, mert több nőre ráírt, gondolom sértő volt számukra, hogy megérdezte őket milyen kutyájuk van.

2022. febr. 4. 12:27
 17/20 A kérdező kommentje:
Igen, a "telefonon lassú az írás és kilépnek"-jelleg is egyértelművé tette a számomra, nincs ott keresnivalóm. Az én életem nem akarom, hogy ennyire dinamikus legyen, hogy 3 mp-et nem tudok kivárni, míg a beszélgetőpartnerem válaszol, ír, sőt: megfogalmazza a gondolatait. Ennél lassabb tempó nekem a komfortos.
2022. febr. 4. 14:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Cés gyerekek lehettek.
2022. febr. 5. 09:08
 19/20 anonim válasza:
76%

Ezt a kamaszokon kívül használja más is? Legalább 10x próbáltam a felnőtt korosztállyal chatelni, de egyszer sem adott be senkit sem.

Viszont, hogyha ez az ábra, akkor ne csodálkozzunk, hogy csak a szex a téma. A 14-18 éves fiúkat mégis mi érdekelné, hogyha nem a szex?

És sajnos a mai társadalomban ők az a korosztály akik szinte mindent azonnal megkaptak és megkapnak, főleg hogyha információról van szó. De miért lenne ez másképp a szexszel? Ha a nő akar dugni, akkor folytatja a beszélgetést, hogyha nem, akkor keres mást. Sajnos ma ilyen világot élünk.

42F

2022. febr. 5. 22:59
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap megpróbáltam egy nagyon egyszerű sráccal a csillagászatról beszélgetni :D A sok kérdésem után egyszer csak a semmiből hirtelen beleunt a válaszolgatásba (ami abból állt, hogy "nem", "igen", "nem tudom") és témát váltott: "neked volt mar pasid?"

Itt untam meg :D

Előtte, arra a kérdésemre, hogy mire gondol amikor a csillagos égboltot nézi, azt válaszolta, hogy "ara mijert nics csajom".

Imádtam :)

2022. febr. 6. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!