Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem léteznek normális emberek...

Nem léteznek normális emberek a Föld nevű bolygón?

Figyelt kérdés
Ahogy egyre idősebb vagyok egyre jobban azt érzem hogy nincsenek "normális" emberek.. Senki nem kedves, senki nem segítőkész, senki nem figyel oda a másikra, nem figyelnek más emberek érzelmeire, hangulatára, bántja egymást mindenki, mindenhol csak veszekedés van, ahol éppen nincs passzív agresszió van, csak mert miért ne, ha talán van egy baráti csoport mindig van 1-2 ember akit szekálnak, egyszerűen azt érzem hogy én vagyok az egyetlen "jó" ember, és éppen ezért azt érzem hogy valami baj van velem.. Ahogy telik az idő egyre inkább szeretek egyedül lenni, egyre kevesebbet beszélek másokkal mivel ha először normálisnak tűnnek idővel mindenki ilyen "suttyó" lesz.. A "barátaim" is ha egyáltalán barátok ok nélkül szekálják egymást akkor is ha az akár valakitt megsirat.. Ha ki akarok belőle maradni akkor azért szekálnak engem. Idegenekhez már hozzá sem merek szólni, úgy is tuskó lesz.. Rátaláltam pár cuki animére, az ilyen sorozatokban olyan kedves minden karakter egymással, a valóság miért nem ilyen? Tudom, kínos de már úgy érzem szívesebben élnék egy ilyen "animében" mert a valóságban mindenki szörnyű.. Ha te nem is érzed így csak gondolj bele mondjuk a hírekbe vagy a politikába.. Minden szomorú, minden rossz, csak a baj van, az emberek utálják egymást. Már magamon is észrevettem hogy agresszívabb vagyok, hamarabb mérges leszek dolgokon, vagy hamarabb megbántódok mert csak ilyen emberekkel vagyok körülvéve. Fogalmam sincs hogy ismerhetnék meg olyan embereket akik hasonlóan éreznek mint én, ha egyáltalán vannak olyanok.. Vagy egyáltalán tundék még normálisan új emberek megismerni a félelem nélkül. Lehet velem van a baj? 17/F

2022. jan. 26. 21:26
A kérdező szavazást indított:
Én is így érzek..
Egy csomó kedves, szerethető embert ismerek
26 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Engem többnyire nagyon normális emberek vesznek körül a munkám során és a magánéletben is. Nem tudom, te hol élsz.
2022. jan. 26. 21:29
 2/11 anonim ***** válasza:
17%
Építs akkor egy űrhajót és ég veled.
2022. jan. 26. 21:30
 3/11 A kérdező kommentje:
2-es pontosan rólad van szó a kérdésben. Ahelyett hogy segítenél valakinek aki rosszul érzi magát, beszólsz neki. Gratulálok.
2022. jan. 26. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Léteznek, de nem Mo.-n.
2022. jan. 26. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

De léteznek. Én is azt tapasztalom, mint az egyes. Szuper emberek vesznek körül. Hogy mennyire "normálisak" az pedig attól függ, hogy mi a normális szerinted. De kedvesek, segítőkészek, jó velük lenni, nem bántanak senkit.

Mást nem tudok javasolni, csak azt, hogy válogasd még jobban a társaságod.

2022. jan. 26. 21:38
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem veled is problémák vannak.

Vagy túl nagy elvárásaid vannak az ember felé, vagy nem értelmezed megfelelően a társas interakciókat, vagy a saját társaságodat vetíted ki mindenkire.

Elég sok munkahelyen megfordultam már, és jó pár képzésen voltam, de pár kivételtől eltekintve csak szinte csak jó emberekkel találkoztam, ahol leszartak, ott pontosan tudom mit hibáztam, (kivéve a család, az ritka toxikus hely volt).

Szóval szerintem először menj el pszichológushoz, mert ha rosszúl kezelsz bizonyos helyzeteket, akkor segíthet ezt észrevenni, vagy ha rosszúl választasz társaságot abban is segíthet.

2022. jan. 26. 21:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

- Itt mindenki hülye?

- Itt? Mindenki!

(Üvegtigris)

2022. jan. 26. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
17 évesen mindenki hülye. Majd később jobb lesz. Keress más társaságot egyébként, valószínűleg mindig ugyanazt a típust keresed.
2022. jan. 26. 22:33
 9/11 anonim ***** válasza:
20%
De léteznek normális emberek, csak ők nem gyakoriznak. :)
2022. jan. 26. 22:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A kamaszok már csak ilyenek allandoan egymast b@szogatják
2022. jan. 26. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!