Nem léteznek normális emberek a Föld nevű bolygón?
De léteznek. Én is azt tapasztalom, mint az egyes. Szuper emberek vesznek körül. Hogy mennyire "normálisak" az pedig attól függ, hogy mi a normális szerinted. De kedvesek, segítőkészek, jó velük lenni, nem bántanak senkit.
Mást nem tudok javasolni, csak azt, hogy válogasd még jobban a társaságod.
Szerintem veled is problémák vannak.
Vagy túl nagy elvárásaid vannak az ember felé, vagy nem értelmezed megfelelően a társas interakciókat, vagy a saját társaságodat vetíted ki mindenkire.
Elég sok munkahelyen megfordultam már, és jó pár képzésen voltam, de pár kivételtől eltekintve csak szinte csak jó emberekkel találkoztam, ahol leszartak, ott pontosan tudom mit hibáztam, (kivéve a család, az ritka toxikus hely volt).
Szóval szerintem először menj el pszichológushoz, mert ha rosszúl kezelsz bizonyos helyzeteket, akkor segíthet ezt észrevenni, vagy ha rosszúl választasz társaságot abban is segíthet.
- Itt mindenki hülye?
- Itt? Mindenki!
(Üvegtigris)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!