Egy nővel mennyire kell tudatni az anyagiakat? Berág a többség ha nem mondok olyankor semmit?
Mármint mikor? Összeköltözéskor szerintem alapvető, hogy tisztázzuk az anyagiakat és onnantól kezdve nyílt lapokkal játszunk. Egész odáig meg nem érdekel, én legalábbis nem kötöm mindenki orrára a fizetésem, és furcsa is nekem, ha más azzal henceg. Úgy tanultam, az itthoni kultúrában ez eléggé tabutéma, illetlenség "idegenek" (értsd: nem veled egy háztartásban élők) zsebében turkálni. Az viszont megintcsak "red flag", ha összeköltözéskor se őszinte a másik fél, én onnantól elvárom a nyíltságot.
A randizgatás alatt úgyis be lehet lőni nagyságrendileg, hogy hogy áll a másik - a munkájából, az értéktárgyaiból, stb. És főleg, hogy neki mi a prioritás. Nekem pl. nem szimpatikus a sokmilliós autó, a magam részéről pénzkidobásnak ítélem meg, nekem pl. fontosabb hogy tudomisén, korszerűbb fűtés legyen az otthonunkban. Szóval az is legalább annyira fontos szerintem, hogy a meglevő pénzt (bármennyi is az) mire költjük szívesen, mert ebből is lehetnek nagyon komoly ellentétek később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!