Rock/metál szórakozóhely/kocsma Budapesten?
Figyelt kérdés
20 éves egyetemista vagyok és haverokkal eddig voltam a Morrison's 2-ben és nagyon rosszul éreztük magunkat. A zene is valami proli cucc és a közegben sem érzem jól magam. Tudtok valami helyet Budapesten ahol jó a hangulat, nincsen tömegnyomor, kellemes metál muzsika szól és nincsenek horror áron sem a dolgok?
(Vidéki vagyok, nem ismerem annyira Pestet)
Még jobb, ha nem csak Arany Ászok/Kőbányai sörök vannak.
2022. jan. 23. 23:04
1/5 anonim válasza:
Szórakozóhelyet nem, de kocsmat igen, az Ördög Gödör Söröző.
A deákon is van egy meg az Astorián.
3/5 anonim válasza:
Én a Liquid Rock-ba és a BARhole Music Club-ba szoktam járni. Elég közel vannak egymáshoz, és mindkettő elég rockhangulatú 🙂
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Barba Negrában már voltam párszor, de nem koncerthelyszineket keresek. Vagy van kocsmájuk is?
2022. jan. 24. 12:20
5/5 anonim válasza:
Blastbeat Bar, Vokál Rock Bistro, Riff, Robot, S8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!