Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szakított mert nem feküdtem...

Szakított mert nem feküdtem le vele?

Figyelt kérdés
megismertem egy hejes srác aki felhivott magához de én mondtam nem megyek ágyba első randin először jegyezzen el és akkor szó lehet róla erre ma már letörölt és nem veszi fel ha hív fel és akkor ez most tényleg ilyen hogy minden férfi ilyen csak a szex kell nekik?
2022. jan. 9. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Tanuljál meg írni csaje, utána tessék pasizni xd
2022. jan. 9. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Csak én nem értem, hogy első randin hogy lehet szakítani?
2022. jan. 9. 20:40
 3/8 anonim válasza:
24%
Sírok 😂
2022. jan. 9. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, hogy ez a jegyezzen el dolog azért túlzás. Azért egy eljegyzést rengeteg dolog előz meg. Mellesleg, ha már randiig eljutottatok, akkor már biztos szó esett mindkettőtök igényeiről. Akkor nem ütközött ki, hogy neki csak szexre kellesz? Ha az ilyet ki akarod szűrni, akkor az első mélyebb elbeszélgetés során közölni kell, hogy te komolyban gondolkodsz, nem alkalmiban.
2022. jan. 9. 21:25
 5/8 anonim válasza:
73%
Tesó! Már megint nőként írsz, holott fiú vagy. Nem unalmas? Erőltetett a sztorid, izzadságszagú a "hejesírásod", a kisbetűvel kezdett szöveged, majd végig írásjel nélkül toltad.
2022. jan. 9. 22:54
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem minden férfi ilyen! Sőt, az ilyen ember tartozik a "nem férfi" kategóriába! A férfi nem csak attól férfi, hogy eggyel több "végtagja" van, mint a nőknek, hanem attól is, hogy uralni tudja az érzelmeit! Aki, azonnal fel akarja próbálni a frissen szerzett barátnőjét az nem tartozik a férfi kategóriába, - meg is érdemli az a nő a sorsát, aki első alkalommal beleül egy ilyen fickó joystickjába!

Nézd a jó oldalt: A te esetedben nem lakott jól a kecske és megmaradt a káposzta!

2022. jan. 10. 12:36
 7/8 anonim válasza:
Nem értem minek ültök fel egy kamus, provokatív kérdésnek.
2022. jan. 11. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Úristen...
2022. jan. 14. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!