Csakk szerintem volt Jobb világ 2010 és 2010 előtt?
Figyelt kérdés
Vagy csak lehet azért volt jobb mert Kisebb voltam?😳2022. jan. 8. 15:17
1/11 anonim válasza:
Alapvető emberi tulajdonság sóhajtozni a "régi szép időkön".
3/11 anonim válasza:
A mi családunknak jobb volt, másoknak nem.
4/11 anonim válasza:
szerinted, meg a hozzád hasonló, múltban ragadt emberek szerint.
5/11 anonim válasza:
Ugyanezt gondolták a 90es évekről akkoriban.
6/11 anonim válasza:
Valóban jobb volt kb. 2006-ig, mert addig nem volt annyira nagy különbség a zemberek hozzáállása közt, bár ezt Viktorta már 2002-től elkezdte szétszedni...
7/11 anonim válasza:
Szerintem is sokkal jobb volt 2010 és 2010 előtt .Mindig visszavágyódom oda.Max 14 éves voltam,még a családunk egyben volt,és nem költöztünk rosszabb helyre stb.Nem volt még betegségem sem.Még volt reményem a jövővel kapcsolatban.
8/11 anonim válasza:
Emberfüggő. Nekem a legrosszabb időszakom volt, általános iskola, csúfolodás, kiközösítés, rossz helyen laktunk. Nekem most sokkal jobb az életem, mint akko volt, ezért nem vagyok vissza. De akinek akkor jó volt, annak nemcsoda, hogy hiányoznak azok az idők.
9/11 anonim válasza:
Majd gyere ide 10-20 év múlva és olvasd a kérdéseket, hogy "Ugye mennyivel jobb volt 2030 előtt?"
10/11 anonim válasza:
2010 előtt nem volt rezsicsökkentés (ㆆ_ㆆ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!