Gáz ha nem bulizok Szilveszterkor és is itt irgatok a gyakorin?
Tudod, 16-19 évesen még nekem is buli volt, a dzseki zsebe tele volt petárdával, de még raktam a pulóverem zsebébe is, jól berúgtunk mindig, viszont ma már gyengék a szilveszterek meg úgy a fiatalok is...
29F
Ez már csak azért is vicces kérdés, mert olyanoktól kérdezed akik szintén gykra írogatnak ma este.
Így meg mit mondjunk? Hogy igen, gáz, ásd el magad?😅
Amúgy is felesleges azon kattogni hogy mi gáz, és mi nem gáz. Az a fontos, hogy mitől érzed jól magad. Ha jól elvagy, akkor remek. Ha szomorú vagy az egyedülléttől, akkor használd fel ezt a szomorúságot arra, hogy ösztönözzön a mások felé nyitásra, így a jövő szilvesztert nem kell majd egyedül töltened.
Én mint ahogy az előző 3 szilveszteremet is tanulással töltöm és indőnként feljövök gyakorira vagy youtubera, mert mentálisan nagyon nem bírom.
Szerintem nem gáz, de egy intő jel, hogy kezdj valamit az szociális életeddel, hogy jövőre akár csak 3-4 év múlva legyen valami programod szimveszterre.
Nem, mert fontos, inkább amiatt amit jelképez, hogy vannak olyan emberek a környezetedben, akik eléggé foglalkoznak veled, hogy ünnepek alatt veled legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!